Beoordelingen Holiday Suites

Wil je eerst wat beoordelingen van Holiday Suites klanten lezen om zeker te zijn dat je de vakantie van jouw dromen boekt?

Smart thinking! Hieronder vind je een greep uit de beoordelingen van klanten die al bij ons verbleven.

2102 beoordelingen
  1. 8,3

    La sécurité, le calme (hors saison), disposition des appartements

    Juni 2020 -  verbleef in Essential Suite - 5p | Slaaphoek - Zetelbed

  2. 8,2

    De rust en ons allereerste verblijf in ons eigen appartementje !

    Juni 2020 -  verbleef in Comfort Suite - 5p | Slaapkamer - Slaaphoek

  3. 9,8

    Tout est OK.

    Juni 2020 -  verbleef in Comfort Suite - 4p | Slaapkamer - Slaaphoek | Balkon - Zeezicht

  4. 9,3

    Duidelijke communicatie vooraf , ruime parking , fietsenstalling , speeltuigen , BBQ , mooie goed onderhouden accommodatie , leuke studio met goed uitgeruste keuken , top badkamer . Goede wifi .

    Juni 2020 -  verbleef in Essential Suite - 2p | Dubbelbed - Mindervalide aangepast

  5. 9

    Mogelijks een foutje in de aard van de accommodatie. We reserveerden een suite, zeezicht, met balkon en zaten op een appartement voor mindervaliden zonder balkon. Bovendien kregen we op dag 2 een sms met een andere code, mogelijks voor een andere klant bedoeld.

    Juni 2020 -  verbleef in Essential Suite - 2p | Dubbelbed | Balkon - Zeezicht

  6. 5,8

    gezelschap :-)

    Juni 2020 -  verbleef in Comfort Suite - 5p | Slaapkamer - Slaaphoek

  7. 9,5

    De rust van het domein en de ligging ( makkelijk bereikbaarheid )

    Juni 2020 -  verbleef in Cosy Suite - 5p | 2 Slaaphoeken

  8. 6,5

    de rust

    Mei 2020 -  verbleef in Comfort Suite - 5p | Slaapkamer - Slaaphoek

  9. 7,4

    Appartement très agréable dans lequel nous nous sommes bien plu. Cadre extérieur sympathique,propice aux jeux pour les grands (pétanque) et aux enfants. Deux barbecues sont aussi les bienvenus. Très bonne literie.

    Juni 2020 -  verbleef in Comfort Suite - 5p | Slaapkamer - Slaaphoek

  10. 8,5

    Geen recensie achtergelaten

    Juni 2020 -  verbleef in Comfort Suite - 5p | Slaapkamer - Slaaphoek