Beoordelingen Holiday Suites

Wil je eerst wat beoordelingen van Holiday Suites klanten lezen om zeker te zijn dat je de vakantie van jouw dromen boekt?

Smart thinking! Hieronder vind je een greep uit de beoordelingen van klanten die al bij ons verbleven.

865 beoordelingen
  1. 8,2

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2020 -  verbleef in Vakantieverblijf voor 4 personen

  2. 8,2

    Clean, easy , environment

    Augustus 2020 -  verbleef in Vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  3. 7,7

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2020 -  verbleef in Standaard vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  4. 7,8

    Les appartements sont récents, confortables, bien agencés, bien équipés avec des appareils et du matériel de qualité. Propreté irréprochable des locaux et de l'équipement; climatisation; parking accessible.

    Augustus 2020 -  verbleef in Nieuw vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen met slaapkamer

  5. 7,7

    Mooi, proper en nieuw appartement. Spijtig van de dure prijs voor de parking. Ook buiten was alles prima in orde en proper!

    Augustus 2020 -  verbleef in Nieuw vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen met slaapkamer

  6. 7,7

    We kregen een groter verblijf dan we geboekt hadden. Er was airco in de kamer.

    Juli 2020 -  verbleef in Vakantieverblijf voor 8 personen

  7. 8,2

    Propere suites

    Augustus 2020 -  verbleef in Basic vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  8. 8,6

    Locatie aan het strand

    Augustus 2020 -  verbleef in Suite - 2p | Balkon | Stadszicht

  9. 7,5

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2020 -  verbleef in Deluxe vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  10. 7,9

    De rustige, bosrijke omgeving, het comfortabele appartement, de duidelijke en veelvuldig aangebrachte covidmaatregelen, de vlotte procedures, zowel bij boeking als bij aankomst ter plaatse

    Augustus 2020 -  verbleef in Luxe vakantieverblijf voor 10 personen