Beoordelingen Holiday Suites

Wil je eerst wat beoordelingen van Holiday Suites klanten lezen om zeker te zijn dat je de vakantie van jouw dromen boekt?

Smart thinking! Hieronder vind je een greep uit de beoordelingen van klanten die al bij ons verbleven.

1667 beoordelingen
  1. 8,7

    Geen recensie achtergelaten

    November 2020 -  verbleef in Suite - 2p | Zeezicht

  2. 8,8

    het was proper en handig dat het digitaal verliep

    November 2020 -  verbleef in Nieuw vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen met slaapkamer

  3. 7,6

    Het appartement was prachtig, nieuw en zeer smaakvol naar onze zin. We hebben met de kleinkinderen verschillende uitstappen in de omgeving kunnen doen.

    November 2020 -  verbleef in Vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  4. 9,9

    superbe appartement très bon rapport qualité prix confort

    November 2020 -  verbleef in Vakantieverblijf voor 4 personen

  5. 7,8

    Mooie weer

    November 2020 -  verbleef in Vakantieverblijf voor 4 personen

  6. 7,6

    veiligheid; alles was aanwezig gloednieuw en proper zeer goede keukenhoek moderne tv zeer goede badkamer coronaproof

    November 2020 -  verbleef in Nieuw vakantieverblijf voor 2 personen, toegankelijk voor mindervaliden

  7. 8,3

    Geen recensie achtergelaten

    November 2020 -  verbleef in Standard vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  8. 9

    Rustige ligging, met veel mogelijkheden voor uitstappen naar zee en het achterland

    November 2020 -  verbleef in Nieuw vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen met slaapkamer

  9. 8,5

    -Het was heel netjes. -Proper. Hygiëne is heel belangrijk en ons prioriteit. Mijn baby van 9maanden kon gewoon op de vloer kruipen (na stofzuigen). Matrassen goed beschermd en goede matras+bed. Goede prijs. Wij komen zeker terug!

    November 2020 -  verbleef in Suite - 4p | Balkon | Stadszicht

  10. 8,7

    Zeer stille kamer

    November 2020 -  verbleef in Standard vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen