Beoordelingen Holiday Suites

Wil je eerst wat beoordelingen van Holiday Suites klanten lezen om zeker te zijn dat je de vakantie van jouw dromen boekt?

Smart thinking! Hieronder vind je een greep uit de beoordelingen van klanten die al bij ons verbleven.

1667 beoordelingen
  1. 7,9

    Mooie locatie

    November 2020 -  verbleef in Vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  2. 9,7

    Superbe appartement avec vue sur la digue. Très bien rénovée, surtout parquet partout et superbe cuisine équipée.

    November 2020 -  verbleef in Suite - 2p | Balkon | Zeezicht

  3. 9,2

    Moderne, chaleureux dans la décoration et bien agencé. Le nécessaire de cuisine est disponible et en bon état, heureux d'avoir eu un aspirateur! 🙂 Point bonus pour la rapidité de réponse de l'équipe chargée de répondre aux questions posées via l'application booking.com

    November 2020 -  verbleef in Basic vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  4. 7,7

    Dat we op vakantie konden gaan

    November 2020 -  verbleef in Nieuw vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen met slaapkamer en slaaphoek

  5. 9,9

    vlak aan het strand, alles was netjes en verzorgd

    November 2020 -  verbleef in Suite - 4p | Balkon | Stadszicht

  6. 9,3

    Verblijf

    November 2020 -  verbleef in Suite - 2p | Zeezicht

  7. 8

    Near the beach

    November 2020 -  verbleef in Deluxe vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  8. 8,3

    Appartement spacieux pour 2 mais pas pr 4

    November 2020 -  verbleef in Vakantieverblijf voor 4 personen

  9. 8,2

    zeer mooie ligging

    November 2020 -  verbleef in Holiday Suite voor 2 personen met slaapkamer

  10. 8,8

    hebben geluk gehad met zachte weer.

    November 2020 -  verbleef in Basic vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen