Vakantie Opaalkust

Vakantiehuizen en appartementen in Noord-Frankrijk

De Opaalkust, net over de Frans-Belgische grens, strekt zich uit over de Franse Noordzee kust met 120 kilometer strand, duinen, krijtrotsen en pittoreske dorpjesals Bray-Dunes, Hardelot en Platier d’Oye. Geniet van de rust, de uitgestrekte stranden, de prachtige natuur en de typische Franse gastronomie met bijzondere visgerechten en verse zeevruchten. Een weekje genieten en onthaasten… Welkom aan de Franse Opaalkust!

 
 

Onze vakantiebestemmingen

 
 
Toon meer
 

Vakantie in Boulogne-sur-Mer | Nieuw!

Nieuw sinds 2019! Vakantie-appartementen in het hart van Boulogne-sur-Mer, op wandelafstand van Nausicaa. Een prachtige ligging, splinternieuwe appartementen… Wat moet een mens nog meer? De ideale verblijfplaats voor een weekend, midweek of week in Boulogne-sur-Mer. Met vrienden of de hele familie? Wees welkom in Boulogne-sur-Mer.

Boulogne-sur-Mer

Vakantie Bray-Dunes

In Bray-Dunes heb je de keuze uit vijf vakantieresidenties. Wens je een appartement met zeezicht? Of liever eentje die centraal gelegen is? Je weet of je weet niet, maar Bray-Dunes ligt op 10 minuten van Plopsaland De Panne. Bezoek het leukste pretpark van de Belgische kust en blijf overnachten in Bray-Dunes. Ontdek ons Plopsaland De Panne arrangement hier. Tickets inbegrepen! Ongetwijfeld het leukste arrangement aan zee.

Bray-Dunes

Vakantie Oye-Plage

Ken jij het natuurreservaat Le Platier d’Oye? Een absolute aanrader aan de Opaalkust! Vanuit Holiday Suites Oye-Plage is het welgeteld 300 meter wandelen. Bovendien is er een wonderbaarlijk groot strand. Leuk om te weten; op het strand vind je restanten van de Tweede Wereldoorlog. Rust en plezier in combinatie met de authenticiteit van de Franse Opaalkust? Welkom in Oye-Plage.

Oye-Plage

Vakantiepark Hardelot-Equihen

Dit vakantiepark in Noord-Frankrijk is gelegen in Hardelot-Equihen. Je hebt keuze uit vakantiehuizen en vakantie appartementen. Het prachtige zeezicht krijg je er gratis bij. Boulogne-sur-Mer en Le Touquet-Paris-Plage liggen om de hoek. Shoppen, bezienswaardigheden, eten & drinken… Alles aanwezig voor een leuk verblijf met de hele familie. Gouden tip; breng een bezoekje aan Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez.

Op ons vakantiedomein heb je vakantiehuizen voor 4, 6 en 8 personen. Wens je met meer personen te komen? Meerdere vakantiewoningen boeken is mogelijk.

Equihen-Plage
 

Foto's van een vakantie aan de Franse Opaalkust