5 leuke dingen in de paasvakantie

# Paaseierenraap met Suity!

Kinderen houden ervan op paaseieren te rapen, eender waar. Op elke vakantiebestemming voorzien we dan ook een echte speurtocht met onze mascotte Suity. Je kan terecht aan de Belgische kust, de Franse kust en in Limburg. Jouw kinderen zullen zonder twijfel een onvergetelijke tijd beleven. Een paasmandje vol met lekkers zal klaarstaan voor jou en dit gratis als je in de maand april een reservatie maakt!

 
 

# Ga een paar dagen naar zee

Ga samen met vrienden of familie een paar dagen of liefst een weekendje naar zee. Daar kan je lekker uitwaaien en met je voeten het water aanraken. Op de zeedijk zijn er tal van leuke barretjes waar je lang kan vertoeven om te eten en te drinken. Wie weet, spot je nog een mooie zonsondergang ook! Laat die vakantiestemming maar komen!

# Een dagje shoppen aan zee of in Limburg

Dagje shoppen met vrienden en familie? Dat is altijd leuk! De zomeroutfits zijn in de paasvakantie helemaal on top. Grijp je kans om in de paasvakantie de mooiste kleding te kopen voor in het tussenseizoen en de zomer. Aan zee zijn er tal van leuke boetiekjes en ook in Limburg kan je terecht. Daarna een subliem restaurant uitpikken en de dag is perfect!

# Fotoshoot om herinneringen vast te leggen

In de paasvakantie begint het weer terug te beteren: de zon komt erdoor en het is eindelijk heel wat minder regenachtig. Het ideale klimaat dus voor een fotoshoot! Het klinkt misschien een beetje belachelijk, maar later zal je erg blij zijn met het resultaat. Foto’s heb je namelijk voor altijd! Veel hoeft het bovendien niet te kosten, want er zijn fotografen in overvloed! Wil je het liever zelf doen? Spreek dan gewoon af met familie en vrienden, neem een paar leuke outfits mee en haal die camera maar boven.

# Een avondje naar de cinema

Is het nog wat koud, regent het of waait het hard? Dan is het ideaal cinemaweer! Maak hiervan gebruik om een leuke uitstap te maken. Naar de cinema gaan is eigenlijk altijd leuk, ook bij goed weer. Popcorn, de tofste film kiezen en een zalig avondje in de comfortabele zetels van de cinemazaal! Meer heb je echt niet nodig.

 
 

Lees ook onze andere artikels: