5 leuke zomeractiviteiten aan de kust

De zomer heeft nog zoveel leuks te bieden en vooral dan aan de kust! Nog een gaatje in je agenda in augustus? Boek dan een appartement bij ons en geniet van deze 5 leuke zomeractiviteiten.

 

#1 Spanning bij MNM start to DJ

MNM gaat elk jaar op zoek naar jong DJ talent. Vanaf 31 juli ben je welkom in surfclub De Kwinte in Westende om mee te komen genieten van deze battle. De finalisten Vollenbak, Jellousy, Spynex, Maesive, Proudmich, Audiowave en Jerome X brengen je gegarandeerd in hogere sferen! Meer info? Klik hier.

#2 Gooi die benen los op WECANDANCE

Van 12 tot 13 augustus is het weer WECANDANCE en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Het festival blaast dit jaar 5 kaarsjes uit en dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Op het strand van Zeebrugge komen alle influencers, fashionista’s en muziekliefhebbers samen. Een tikkeltje extravagant is dit elektronisch muziekfestival echt wel. Het thema voor hun vijfde verjaardag moet dan ook niet onderdoen: Desert Dreams. Dit thema zal heel wat sfeer brengen met kleurrijke tapijten, gezellige kaarsen en sluiers. Haal die kleurrijke outfit maar al boven! Op naar het festival WECANDANCE.

#3 Nostalgisch mijmeren op het Nostalgie Beach Festival

Op zaterdag 12 augustus wordt Middelkerke één groot feestoord. Dan vindt de 4de editie van het Nostalgie Beach Festival plaats. Hou je van meezingers en dansen op grote klassiekers uit de jaren 70, 80 en 90? Dan is dit the place to be voor jou! Gastheren Walter Grootaers en Coco Jr. Zullen je in hogere sferen brengen.

#4 Loop een halve marathon aan de Franse kust

Op 5 augustus kan je je sportbenen insmeren in le Touquet Paris-Plage. Je kan daar een halve marathon lopen en kiezen voor verschillende afstanden over een glooiend parcours. Vorig jaar waren er bijna 3000 deelnemers, van een speciale ervaring gesproken! Beginnen doen we onder de boog van de overdekte markt en daarna loop je de zeeboulevard af. Smeer die benen dus maar al goed in!

#5 Garnalenfeesten in De Haan

Op de Vosseslag in De Haan kan je een kijkje nemen bij de Garnalenfeesten op 15 augustus. Wat moet je je hier nu net bij voorstellen? Denk bijvoorbeeld aan demonstraties garnalen kruien met een sleepnet of een demonstratie van een paardenvisser. Ook kan je kennis maken met nettenbreiers en garnalenkruien. Daarnaast kan je er genieten van een brocant marktje en op het einde van de dag is er een spetterend vuurwerk.

MNM Start to DJ
 
Garnaalfeesten
 

Lees ook onze andere artikels: