De 5 beste Instagramfoto’s van de maand juni

Mooie foto’s, mooiere foto’s en dan hebben we deze pareltjes. Om jullie te inspireren geven wij jullie de mooiste instagramfoto’s vanuit onze vakantieplaatsen mee. Op deze manier kan je mee genieten van een heerlijk vakantiegevoel. Aarzel ook niet om onze andere prachtige plaatjes te bekijken op Instagram.

#1 Een hoogvlieger

De eerste plaats deze maand gaat naar deze foto van de lucht met honderden vliegers. Deze foto werd getrokken tijdens le vent de Bray-Dunes. Dit jaarlijks vliegerfestival vindt plaats in het kuststadje Bray-Dunes, waar ook een aantal van onze vakantieappartementen zijn gelegen. Eenmaal per jaar krijgt de lucht op dit strand verschillende kleuren. De vliegers hebben verschillende vormen, grootte en kleuren. Misschien kunnen we volgend jaar een vlieger van Suity mee de lucht laten opkleuren?

 
Ontdek meer over Bray-Dunes
 
 

#2 Ik heb de zon zien zakken in de …

Deze keer zakt de zon niet in de zee, maar minder indrukwekkend is het zeker niet. Deze foto is het bewijs dat zonsondergangen niet enkel mooi zijn aan de kust, maar ook in het binnenland. Deze foto werd genomen in Membruggen in Limburg, in ons eigen Belgische binnenland! Deze zonsondergang doet meteen zin krijgen om een avondwandeling of fietstocht te maken tussen de velden.

 
Ontdek meer over Limburg
 
 

#3 Goal!

Juni was de maand van het WK. Ook onze rode duivels doen volop mee aan de strijd. Deze week maakten ze het enorm spannend en we keken allemaal klappertandend mee! Gelukkig gaan we verder! In onze top vijf deze maand kon er zeker geen aanmoediging voor onze duivels ontbreken!

Suity schopte ook een balletje deze maand. Nu supportert hij voor de volle 100 % mee voor onze duivels! Wist je dat het mogelijk is om ook op vakantie te supporteren voor de duivels? Al onze appartementen hebben een televisie. Tussen het ontspannen door kan je dus gerust de match bekijken! Zo kan je bijvoorbeeld vrijdag een bezoekje brengen aan De Panne en ’s avonds de match vanuit het appartement bekijken.

 
Ontdek meer over De Panne
 
 

#4 Oost, west, Zeebrugge best

Ben je even de weg kwijt dan helpt deze foto je even heroriënteren. Deze opvallende wegwijzer refereert naar de haven van Zeebrugge. Deze is namelijk verbonden met een heleboel andere grote havens. Een aantal havens en hun afstand tot Zeebrugge staan vermeld op deze wegwijzer. Het monument is bedoeld om de overgang van een Europese haven naar een internationale haven aan te duiden. Daarnaast wil de stad hiermee iedereen welkom heten.

 
Ontdek meer over Zeebrugge
 
 

#5 De gulden middenweg bewandelen

In de maand juni mochten we al genieten van een heleboel zonnestralen, maar ook komende weken mogen we zonnig weer verwachten. Tijdens deze wandeltocht in Équihen-Plage kon er zalig genoten worden van het warme weer. De wandelpaden in deze duinen brengen je naar de prachtigste plekken aan de Franse kust. Je kan er dus in volle rust genieten van de natuur. Wie toch liever een ander pad bewandeld kan gerust de stad Boulogne-sur-Mer bezoeken. In deze kleine havenstad geniet je van cultuur en natuur. Deze streek heeft dus voor iedereen wat wils!

 
Ontdek meer over Oye-Plage
 
 

Lees ook onze andere artikels: