Holidaysuites.nl

De gezelligste kerstmarkten in en rond Limburg

De gezelligste kerstmarkten in en rond Limburg

De populairste kerstliedjes zullen zeker en vast al stiekem weerklinken in bepaalde woonkamers. Kerstdagen? Dat betekent ook meteen kerstmarktjes! Wij sommen nu al heel graag de meest gezellige kerstevenementen in en rond Limburg voor je op. 

1. Winterland Hasselt

Deze winter ervaar je winterse gezelligheid tijdens Winterland Hasselt. De overdekte ijspiste, het Grand Café en de spiegeltent zijn slechts enkele dingen die je ongelofelijk veel winterpret zullen bieden. Durf jij op het reuzenrad die een uniek uitizicht over de stad geeft? 

Op slechts 20 minuten rijden van onze residentie in Houthalen-Helchteren ervaar je de fantastische winterpret. 

Winters Hasselt
 

2. Magisch Maastricht

Ga je even de grens over naar Nederland? Ga dan zeker eens kijken in Maastricht. Er valt niet alleen veel te beleven in de stad, tussen 1 en 30 december kan je er een bezoekje brengen aan Magisch Maastricht. Je loopt er langs fantastische lichtroutes en smult aan de talrijke kerstkramen. 

Op slechts 36 minuten rijden kom je aan in de mooie stad. 

Magisch Maastricht
 

3. Dé kerststad van Nederland

Die vind je blijkbaar in Valkenburg! Ook dit jaar wordt de stad getransformeerd in één van de allermooiste kerstbelevingen. Van 18 november tot en met 8 januari kan je al die pracht komen bewonderen. Neem ook zeker een kijkje in de versierde ondergrondse Gemeentegrot die voor de gelegenheid prachtig werd aangekleed. 

Op 40 minuten rijden kan je Valkenburg een bezoekje brengen. 

Kerst in Valkenburg
 

4. Wintertijd in Heerlen

Warm helemaal op tijdens de koude winterdagen in Heerlen. Het hele gezin zal zich ongetwijfeld fantastisch amuseren tijdens deze kerstmarkt. Van 8 december tot en met 10 januari kan je er schaatsen op de fantastische ijspiste, gezellig struinen van kraampje tot kraampje en geniet je van de winterse sfeer. 

Je rijdt 33 minuten richting Heerlen vanaf jouw suite. 

Kerst in Heerlen
 

5. Wèntjerdruim in Sittard

Kom dat zien, want de gehele stad wordt ondergedompeld in een fantastische kerstsfeer! Je brengt er een uniek bezoek aan het huis van de kerstman, of aan de levende kerststal die je vindt op het Kerkplein. 

Je moet slechts 35 minuten rijden richting Sittard. 

Wèntjerdruim in Sittard
 

Hebben we je al helemaal warm gemaakt?