De lekkerste adresjes aan de Franse kust

Uitzicht op zee bij L’Annexe – Hardelot

Als je met uitzicht op zee wilt tafelen, dan moet je bij L’Annexe zijn. Op het terras van dit etablissement kan je genieten van de verfrissende Franse zeelucht. Garnaalkroketten, overheerlijke vis…: alles wat je hartje maar begeert, kan je hier krijgen. Er heerst bovendien een warme, aangename sfeer in L’Annexe.

Adres: 3, avenue d’Eole, te Hardelot

Gegrilde lekkernijen bij Le Bouquet – Equihen

Carole Catez verwelkomt je met veel plezier in haar restaurant. In Le Bouquet kan je genieten van 180° opaalkust op je bord. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en een lekker, traditioneel Frans gerecht, moet je hier zijn. De specialiteit van Le Bouquet is gegrild vlees en vis, een echte aanrader!

Adres: 4, rue Charles-Cazin, te Equihen

 
Restaurant Chez Delphine - Platier d'Oye

Chez Delphine – Platier d’Oye

Genieten na een dagje op het strand bij Chez Delphine – Platier d’Oye

Heb je een honger na een bevredigende dag op het strand? Dan kan je bij Chez Delphine langsgaan. Met een juke box en oude motorfietsen, waan je je zo in een Amerikaans decor. Bij Chez Delphine kan je zowel binnen als buiten tafelen. De chef van het restaurant gebruikt uitsluitend verse en seizoensgebonden producten, waardoor hij telkens weer een lekkere maaltijd op je bord tovert.

Adres: 7 Boulevard Léo Lagrange, 59820 Gravelines

Website: Chez Delphine

Verse gerechten bij L’auberge de l’étoile – Platier d’Oye

L’auberge de l’étoile is een echte aanrader voor traditionele en gastronomische gerechten. Chef Gregory Bouret en zijn personeel verwelkomen je elke middag en avond met plezier in hun restaurant. Elke dag veranderen ze hun menu afhankelijk van de verse producten en ingrediënten van dat moment. Elke keer zal het dus een verrassing zijn wat je kan eten, maar overheerlijk is het steeds!

Adres: 916 Route de l’Étoile, 62215 Oye-Plage

Website: L’auberge de l’étoile

 
Duinen van Bray-Dunes

Overheerlijke visgerechten bij L’art de l’eau – Bray-Dunes

Hou je van visgerechten? Dan moet je bij Restaurant l’art de l’eau zijn. Hun naam doet het natuurlijk al vermoeden, maar je bevindt je recht aan zee. Elke dag voorziet dit restaurant gastronomische gerechten met verse ingrediënten. Je komt terecht in een uiterst warme en verfijnde sfeer.

Adres: 989 Avenue du Général de Gaulle, 59123 Bray-Dunes

Website: L’Art de l’eau

De beste mosselen aan zee bij La voile bleue – Bray-Dunes

In Brasserie La Voile Bleue kan je genieten van een wel erg uitgebreide kaart, midden in een maritieme sfeer. Mosselen, vis en zeevruchten zijn de specialiteit van deze brasserie. La voile bleue is werkelijk één van de beste restaurants in Bray-Dunes. Er heerst een gezellige sfeer, dankzij het kleine en hartverwarmende interieur. Als de eerste zonnestralen binnenvallen, kan je je neervlijen op het terras met zicht op zee.

Adres: 63 Place de l’Esplanade, 59123 Bray-Dunes, Frankrijk

 

Lees ook onze andere artikels: