Drie originele Valentijnsideeën voor een romantisch weekendje weg

Onder het mom van ‘het moet niet altijd een etentje en een film zijn’, zochten wij voor jullie drie leuke en originele ideetjes om Valentijn te vieren met jouw significant other.

1. Een romantisch fietstocht door het water

Ooit al van ‘Fietsen door het Water’ gehoord? Dit fietspad, gesitueerd in hartje Limburg, neemt je mee dwars door de vijver van de ene oever tot aan de andere. Zo fiets je Mozesgewijs met het wateroppervlakte op ooghoogte. De zwanen krijg je er gratis bij! Zin om er meteen een weekendje van te maken en in het midden van een bos te slapen? Say no more, onze Holiday Suites vakantieresidentie op domein Hengelhoef (Houthalen-Helchteren) is de ideale locatie voor een romantisch weekendje met twee!

 
Ik reserveer
 

2. Indoor schaatsen met z’n twee

Je kent het wel uit de Hollywoodfilms: boy meets girl, neemt haar mee schaatsen in Central Park en ze leven nog lang en gelukkig… In België hebben wij natuurlijk geen Central Park, maar wel het Boudewijn Seapark waar je kan gaan indoor schaatsen op hun gigantische ijspiste! Niets romantischer dan samen stuntelen op het ijs, toch? Achteraf een warme chocomelk drinken in het pittoreske Brugge is natuurlijk de kers op de taart. Moe van al die inspanningen? Blijf dan slapen bij Holiday Suites Zeebrugge of Jabbeke!

 
Boek nu
 

3. Indoor snorkelen in Limburg

Voor degenen onder jullie die all the way willen gaan en echt verrassend uit de hoek willen komen, raden wij Todi in Beringen (Limburg) aan. Hier kan je indoor gaan snorkelen tussen de meer dan 2200 vissen, een unieke en onvergetelijke ervaring. Achteraf kan je heerlijk tafelen in de brasserie en slapen bij Holiday Suites Houthalen-Helchteren natuurlijk!

 
Ik boek een romantisch weekendje
 

Lees ook andere blogposts: