Een vakantie bij Holiday Suites? Lees hier waarom!

Mee zijn met onze tijd. Dat willen we! En dat leggen we zo meteen ook uit. Wat vandaag belangrijk is, kan morgen totale flauwekul zijn. Daarom streven we telkens naar nieuwtjes en leuke aanpassingen voor onze klanten. Met als enige doel; jullie het zo aangenaam en makkelijk mogelijk maken.

Skön

Huh? Wat?! Skön betekent comfortabel, gemakkelijk, aangenaam, geriefelijk. Weet jij uit welke taal het komt? Soit…
Wij bieden comfortabele vakantieverblijven aan. Klanten vragen dat en dat krijgen ze ook. Elk jaar breiden we ons aanbod uit. Met als gevolg dat de meeste vakantieverblijven splinternieuw zijn. In één woord onze vakantieverblijven omschrijven? Skön! Alle verblijven zijn nieuwbouw.

In the neigbourhood

Naast comfort en een prachtig interieur zijn er nog een aantal factoren belangrijk. Een fantastische omgeving of course! Wat is jouw definitie van een fantastische omgeving?

Onze vakantieverblijven zijn gelegen in bruisende omgevingen. Daar kan je niet omheen. Incontournable zouden ze in Frankrijk zeggen. Er is van alles te doen. Ontdek het per bestemming in de rechterkolom.

Digitaal

Dankzij onze digitale receptie genieten onze vakantiegasten van 100% privacy tijdens hun vakantie. Geen storing van andere personen. Je krijgt jouw persoonlijke code via mail en daarmee kan je binnengaan in het vakantieverblijf. Conclusie: check-in is super gemakkelijk. Geen wachtrijen. Code intikken, gewoon binnengaan en klaar is kees. Ideaal toch?

 
Ontdek hier onze vakantiebestemmingen
 

Wat vind jij belangrijk als je een vakantie boekt? Op welke factoren selecteer jij? Suggesties meer dan welkom! Laat het ons weten via mail op promoties@holidaysuites.be of schrijf een reactie hieronder.

 

Lees ook onze andere artikels: