Een zalige vakantie aan de Opaalkust met de kinderen!

 

Je wil graag een familievakantie aan de Opaalkust? Perfect! De Opaalkust heeft talloze troeven die ongetwijfeld jou en jouw kinderen zullen bekoren. Hieronder vind je een overzicht:

1. Le Camélus

Wat?  Een boerderij met meer dan 40 verschillende diersoorten.
Waar?  Ghyvelde

Website: www.le-camelus.com

2. PAarc

Wat? Een groot recreatiepark met talloze activiteiten : huur een fiets, een kajak, een waterfiets, een billenkar, een kano, skeelers… Er bevindt zich eveneens een « Kid’s PAarc » met opblaasbare structuren, Water Rollers en trampolines.
Waar?  Gravelines

Website: www.lepaarc.com

3. Parc Galamé

Wat? Een plaats voor ontspanning en vrije tijd midden in de natuur. In het gedeelte « Vrije Tijd » bevindt zich een meer van 1,5 hectare, een solarium, wandelpaden, duinen, een wildlife park, thematuinen, een recreatiegebied voor kinderen, een biologisch zwemgedeelte… In het gedeelte « Huis van Natuur en Milieu » leer je alles over het milieu en de biodiversiteit.
Waar?  Loon-Plage

Website: www.parcgalame.org

4. Aqualud

Wat?  Waterattractiepark met zowel een binnen- als buitengedeelte (glijbanen, wild river, jacuzzi’s, spa, speelruimte voor de kleintjes…).
Waar?  Le Touquet

Website: www.aqualud.com

5. Opalaventure

Wat? Avontuurpark met acrobatische parcours voor iedereen (parcours baby, parcours kind, parcours ontdekking, parcours beginners…). In volle natuur doorkruis je veilig de bomen in het bos.
Waar?  Sainte-Cécile

Website: www.opalaventure.com

6. Parc Bagatelle

Wat?  Attractiepark met een veertigtal attracties, spelen en spektakels.
Waar?  Merlimont

Website: www.parcbagatelle.com

7. Nausicaá

Wat?  Hét centrum van de onderwaterwereld ! Dit Nationaal Zeecentrum is de grootste in Europa en is volledig gewijd aan de wonderlijke onderwaterwereld met 36 000 dieren, 5 000m² expositie en 4,5 miljoen liter water om je te laten kennis maken met de pracht en praal van de zee.
Waar? Boulogne-sur-Mer

Website: www.nausicaa.nl

8. Laser Quest

Wat?  Laser Quest staat garant voor adrenaline, sensatie en actie.
Waar?  Saint-Leonard

Website: www.laserquest.fr

Overtuigd om jouw volgende vakantie aan de Opaalkust te boeken?

Ontdek dan snel onze residenties in Equihen, Bray-Dunes en Oye-Plage, en geniet van alles wat de Opaalkust te bieden heeft!

 
Accomodatie Holiday Suites Equihen
 
Accomodatie Holiday Suites Bray-Dunes
 
Natuur Oye-Plage Frankrijk
 

Lees ook onze andere artikels: