Genieten van een fantastische familievakantie bij Holiday Suites

Het hele jaar hard gewerkt? Toe aan een moment voor jezelf en je familie? Er even lekker tussenuit? Dan zit er maar een ding op: vakantie!

Een moment van ontspanning en plezier buiten de eigen werk-en woonomgeving. Verre reizen zijn zeker leuk, maar vaak prijzig en brengen soms een hoop stress met zich mee. Zeker als het gezin kleine kinderen telt. Ga daarom zeker eens een kijkje nemen naar het aanbod en de appartementen van Holiday Suites. De prachtige locaties van Holiday Suites aan de Belgische Kust, de Noord-Franse Opaalkust en in Limburg verdienen zeker je aandacht.

 
Go-cart op de dijk
 

Een topvakantie gegarandeerd!

Gloednieuwe appartementen stuk voor stuk gelegen op toplocaties aan bijna de gehele Belgische en Noord-Franse kust tot zelfs in Belgisch-Limburg. Betaalbare vakanties voor grote of kleine gezinnen, of voor wie er met zijn vrienden dichtbij huis maar toch ver weg wil op uit trekken. De appartementen hebben een variërende capaciteit van twee tot elf personen. Stellen, gezinnen en vriendengroepen: voor iedereen wat wils. Voor families met (wat oudere) kinderen zijn er tevens appartementen met tussendeuren zodat elk lid van de familie zijn of haar vakantie op zijn eigen manier kan beleven.
Alles wordt voor je geregeld, zodat je aan niets meer hoeft te denken en puur kan ontspannen en plezier maken. Zo is de eindschoonmaak en zijn de lakens bijvoorbeeld inbegrepen. Niet alleen zijn de appartementen en de accommodaties van een zeer hoge kwaliteit, alle gasten kunnen ook dankzij een persoonlijke toegangscode in- of uitchecken wanneer ze willen. Dankzij een digitale receptie kunnen alle mogelijke vragen of probleempjes geregeld worden en dat 7 dagen op 7.
Elk appartement is bovendien uitgerust met een moderne keuken om je zo de vrijheid te geven te eten wanneer je zelf maar wilt.
Huisdieren zijn op de meeste locaties mits een kleine toeslag ook welkom, je hond of kat mag deze keer ook mee op vakantie!

Holiday Suites

Holiday Suites biedt betaalbare topverblijven op overbrugbare reisafstand op de mooiste locaties in België en Frankrijk. Denk daarbij aan de Franse en Belgische kust en aan Belgisch-Limburg. Daarnaast wordt alles voor je geregeld en hoef je aan niets meer te denken. Bij Holiday Suites kun je volledig ontspannen en plezier maken op toplocaties!

 

Lees ook onze andere artikels: