Kerstsfeer
 

Gezelligheid troef bij Hasselt Winterland

Vuurkorven, lichtjes, sneeuw…en gezelligheid! Dat en nog veel meer mag je verwachten op Hasselt Winterland.

Van 24 november tot en met 6 januari wordt het Kolonel Dusartplein in Hasselt opnieuw omgetoverd tot een waar winterparadijs. Meer dan 80 kerstkraampjes omringen je met een warme en gezellige sfeer.

Heb je alle kraampjes ontdekt? Dan is het tijd voor wat actie! Trek je schaatsen aan en waag je op de overdekte schaatsbaan van 1000m². Moet je wat bekomen van de vele valpartijen? Geniet van een warme tas chocomelk of een heerlijk aperitiefje in het Grand Café.

Maak je bezoek helemaal af met een ritje op het gigantische reuzenrad. Dat is een nieuwe attractie sinds dit jaar die je een overzicht zal geven over heel Winterland en ver daarbuiten.

Heb je het niet zo voor hoogtes? Er zijn ook nog tal van andere leuke attracties, het kersttreintje, Santa’s Circus, Christmas Thriller, Christmas Flight… en nog vele meer!

Ben je een grote fan van de Kerstman? Goed nieuws! Op 7 december maakt hij z’n grote intrede op Hasselt Winterland. Daarna kun je hem elke dag tot 30 december vinden in het Huis van de Kerstman.

Kun je ook haast niet wachten om Hasselt Winterland te gaan ontdekken? Boek dan snel ons Hasselt Winterland arrangement en geniet van tal van leuke voordelen. Zo krijgt elke vakantiegast een toegangsticket voor de schaatsbaan, gratis huur van schaatsen en 2 consumptiebonnen voor Grand Café Winterland bij z’n verblijf in Holiday Suites Houthalen-Helchteren. Bovendien krijg je van Holiday Suites ook nog een fles glühwein cadeau. Ideaal om na te genieten in jouw vakantieverblijf.

Waar wacht je nog op? Boek snel je verblijf tussen 24 november en 6 januari en geniet van dit fantastische arrangement. Bij aankomst liggen de Hasselt Winterland pakketten en de fles glühwein klaar in jouw verblijf.

 
Ontdek het arrangement hier
 

Lees ook andere blogposts: