Holiday Suites breidt uit! Ontdek onze 4 nieuwe bestemmingen.

Momenteel is koning Winter in het land, met koude temperaturen en sneeuw als gevolg. Hoe kouder het wordt, hoe meer we dromen over warme zomermomenten en leuke reisjes. Want wat is er nu leuker dan plannen maken voor de zomer, onder een dekentje met een warme chocolademelk? Buiten effectief op reis gaan, natuurlijk.

De lente wordt gezien als een nieuw begin en bij Holiday Suites mag dat letterlijk genomen worden. Want de lente valt dit jaar samen met de opening van onze eerste nieuwe bestemming: Jabbeke (het Klein Strand). Jabbeke ligt niet alleen vlak bij het pittoreske Brugge, maar is ook de perfecte uitvalsbasis om het prachtige Brugse Ommeland en z’n talrijke kasteel- en fietsroutes te ontdekken. Eerder op zoek naar een vakantie vol waterpret voor de hele familie? Ook dan is Jabbeke de perfecte keuze, want op het vakantiedomein ‘het Klein Strand’ is er namelijk een gigantisch recreatiemeer waar je kan zwemmen, waterskiën, genieten van de glijbanen… en nog zoveel meer!

 
Jabbeke Klein Strand
 

In april opent er opnieuw een bestemming, dit keer in het mondaine Nieuwpoort. De Holiday Suites vakantieresidentie werd gebouwd in de typische Nieuwpoortstijl, wat zorgt voor een instant vakantiegevoel! Nieuwpoort staat niet enkel bekend voor haar mooie strand, maar ook voor het natuurgebied de Ijzermonding. Dit prachtig stukje natuur is een must voor alle leeftijden, je kan er tal van mooie wandelingen en fietstochten maken.

 
Accomodatie Holiday Suites Nieuwpoort
 

Maar Holiday Suites breidt niet enkel uit in België. Ook in Frankrijk worden er twee prachtige bestemmingen aan het aanbod toegevoegd. Vanaf juni kan je terecht in het mooie Boulogne-sur-Mer aan de Franse Opaalkust. Onze Holiday Suites residentie situeert zich aan de plezierhaven, op wandelafstand van de historische binnenstad en Nausicaá, de twee grote trekpleisters van Boulogne-sur-Mer.

 
Historische binnenstad Boulogne-Sur-Mer
 

Last but not least: Holiday Suites trekt voor de eerste keer naar het zuiden van Frankrijk. Op slechts 15 minuutjes rijden van Nice, ligt het prachtige Holiday Suites domein ‘Les Jardins d’Azur’ te Vence. Het vakantiedomein heeft een prachtig zicht op de Col de Vence, een natuurgebied dat enorm populair is onder wandelaars en cyclotoeristen. Ook de cultuurliefhebbers zullen zich hier niet vervelen, want de historische binnenstad van Vence is een echt pareltje. Natuurlijk mogen we het naburig dorpje Saint-Paul-de-Vence niet vergeten, een pittoresk kunstenaarsdorpje waar belangrijke kunstenaars zoals Picasso destijds hun vakantie doorbrachten. De zon is hier ook zo’n 300 dagen per jaar aanwezig, dus er zal optimaal genoten kunnen worden van ons prachtig buitenzwembad en poolhouse. Onze koffer staat alvast klaar!

 
Accomodatie Holiday Suites Vence
 

Begint het ook al te kriebelen om op vakantie te gaan? Dan hebben we goed nieuws, je kan namelijk onze nieuwe bestemmingen nu al boeken!

 
Boek hier je vakantie op onze nieuwe bestemmingen
 

Lees ook onze andere artikels: