Kinderanimatie Westende
 

Kinderanimatie in Westende

Dat er in Westende veel te doen is, wist u vast al. Maar sinds deze zomer gaat Holiday Suites net dat ene stapje verder. Vanaf juli is er de hele zomer lang kinderanimatie. Een gloednieuw team staat klaar om uw kinderen te ontvangen en de dag door leuke spelletjes te spelen! Van een piratenspel -met schat- tot een groots Suity-spel.

Elke dag komt Suity, de mascotte van Holiday Suites, langs. Je kan met hem op de foto gaan of hem een dikke knuffel geven. Op vrijdag is er het coole piratenspel! Aan de hand van opdrachten krijg je een nieuw stukje van de schatkaart. Een leuke zoektocht waarna je -als je goed zoekt tenminste- een schat kan vinden met een fijne verrassing.

Op zondag staan er beach games op de planning! Met z’n allen naar het strand van Westende waar we zandkastelen bouwen en leuke strandspelletjes spelen. Wanneer de weergoden ons minder gunstig gezind zijn, dan kunnen we in ons lokaal gezellig knutselen. Van schuddebollen maken tot mooie strandbloemen creëren in alle geuren–, kleuren, vormen en maten. Of we spelen met z’n allen het Suity-spel. Dat is een reuze bordspel die boordevol denk-, maak- en doe-opdrachten zit.

Maandagavond komen gezinnen van over het hele verblijf samen om hun brein te kraken op een heuse familiequiz. Vragen voor jong en minder jong passeren de revue in elke mogelijke categorie. Van parate kennis naar film vragen tot moeilijke droedels en raadsels. Voor het team die aan het einde de meeste punten heeft wacht een leuke Holiday Suites-prijs!

Kortom, bij Holiday Suites in Westende is er altijd iets te beleven! De hele week door van 9u tot 12u en van 14u tot 17u. Info en inschrijven kan aan het animatie-bord in de inkomhal.

Hopelijk tot snel in Westende? Boek nog snel je verblijf tijdens de zomervakantie om te genieten van deze zalige kinderanimatie!

 
Boek hier
 

Lees ook onze andere artikels: