Mama in de bloemetjes

Zondag vieren we Moederdag. We zouden het iedere dag moeten doen, maar op die dag zetten we “ons moeder” nog eens extra in de bloemetjes. De taak van de mama’s wordt vaak serieus onderschat. Het kan dus geen kwaad om eens iets speciaal te doen voor de belangrijkste vrouw in je leven. Maar -oh help!-, wat wil een moeder eigenlijk? Een zalig rustmomentje! Schenk haar een cadeaubon van Holiday Suites en laat haar genieten van een welverdiende vakantie.

Maar een vakantie plannen kost natuurlijk ook heel wat moeite. We geven je enkele gouden tips om het je mama extra makkelijk te maken!

Voorbereiding – de sleutel tot succes

Zorg ervoor dat mama even over niets moet piekeren. Neem haar alle zorgen uit handen! Dat begint al bij de voorbereiding van de trip. Vader en kinderen kunnen de handen in elkaar slaan en ervoor zorgen dat alles en iedereen helemaal klaar staat voor vertrek. Een goede planning is hiervoor een must. Maak op voorhand een ‘to-do’-lijstje, en zorg dat alles ruim op tijd ingepakt is: reservekleding voor warme en koude dagen, medicatie, zalfjes en pleisters, babyspulletjes, zonnebrandcrème, hondenpoepzakjes, vochtige doekjes, boterhammetjes en sapjes voor onderweg…noem maar op. Bereid alles voor! Dan moet moeder daar zich deze keer niet om bekommeren!

Chillen en shoppen

Na de voorbereidingen, kan de mamavakantie beginnen! Trakteer mama op een dagje wellness. Papa past op de kinderen terwijl mama geniet van een lekkere massage… Laat je mama haar kroost niet graag achter? Huur dan een kindvriendelijke privé sauna; een ontspannend dagje weg met het hele gezin! Zorg er vervolgens absoluut voor dat mams niet moet koken. Ga lekker uit eten! Of kook haar een romantisch candlelight dinner voor als de kinderen slapen.

Nu mama helemaal tot rust gekomen is door de wellness, is het tijd voor het echte werk: shoppen! Deze keer niet voor manlief of voor de kinderen, maar voor zichzelf! Verdien hier een bonus door haar beste vriendin uit te nodigen voor wat quality girltime tijdens het shoppen!

De eeuwige moederrol

Omdat een mama nooit helemaal uit haar moederrol kan komen is ze natuurlijk het gelukkigst als ze gezellig kan samen zijn met haar gezin (zonder ruzies of discussies please!). Op een leuke wandeling, of een fiets- of boottochtje bijvoorbeeld. Of tijdens een potje minigolf of bowling. Voor mama maakt het niet uit, als haar gezin maar plezier maakt.

Volg deze tips en moeder’s vakantie kan niet stuk!

Wacht niet te lang en bestel nu een cadeaubon voor je mama en geef haar de tijd van haar leven.

 
Verwen je mama
 

Lees ook onze andere artikels: