Fietsen met gezin in bos

Najaarsvakantie aan zee of in Limburg 2018

5 redenen voor een najaarsvakantie

Reden #1: Een weekendje weg met het gezin

Het is waarschijnlijk al lang geleden dat je nog eens gezellig hebt samengezeten met de familie. Door al dat werken blijft er niet meer veel vrije tijd over. Een korte pauze kan wonderen doen, en dat hoeft helemaal niet ver van huis te zijn. Zie je het al voor je? Na een dagje vol activiteitenlekker gaan eten met het volledige gezin. Dat is gewoon puur genieten, no stress.

Reden #2: Leuke plaatsen nabij het strand

Van de Belgische kust tot de Franse Opaalkust. Met Holiday Suites kom je terecht in tal van sfeervolle steden en dorpjes, elk met hun eigen stijl en unieke atmosfeer. Maar waar dan ook, overal kan je lekker ontspannen en genieten van de natuur, mooie zandstranden, natuurgebieden en geschiedkundige monumenten.
Of liever eens op reis naar een omgeving gevuld met kleurrijke bossen? Dan ben je in Limburg aan het goeie adres. Hier kan je leuke fiets- en wandeltochten maken langs de mooiste wandelroutes. Wist je trouwens dat er zelf één van de fietsroutes dwars door het water gaat?

Reden #3: Toffe activiteiten

Deze prachtige steden eens in een ander jasje zien is dan ook een van de beste redenen om te vertrekken. Een wandeling door de bossen zal je een warm gevoel geven, de magnifieke kleuren van de natuur alleen al… Deze beelden zal je wel niet snel vergeten! Maar dat is zeker niet het enige de kust biedt tal van indoor activiteiten voor jong en oud: ShoppenPlopsaAquaNausicaa, .. om er maar een paar op te noemen. Fun gegarandeerd!

Reden #4: Lekker relaxen en uitrusten

Even van het drukke werkleven ontsnappen en lekker gaan uitwaaien aan zee. Het najaar is de perfecte periode om gezellige ingeduffelde strandwandelingen te maken met de kinderenvriendenpartner of het volledige gezin. Ook honden zijn terug toegelaten op het strand tijdens het najaar. En na een energieke wandeling eindelijk beginnen aan dat ene boek waar je al eeuwen zit aan te denken. Over de kids moet je je geen zorgen maken, die zullen zich wel uitleven op het speelplein.

Reden #5: De super Holideal

Dankzij deze Holideal zijn er exclusieve kortingen voor een goedkoop weekendje weg! Als je boekt voor 26 augustusgeniet je van een uitzonderlijke korting op je verblijf in het najaar.
Een weekendje weg is trouwens een leuk cadeau om aan je geliefden te geven. Maar je moet er wel snel bij zijn! Deze actie is slechts geldig tot en met 26 augustus. Dus boeken maar.

 
 

Lees ook onze andere artikels: