Nieuw in 2017

Nieuwe vakantieverblijven

Een nieuw jaar en dus nieuwe vakantieverblijven. Op naar 2017!

Zeebrugge is er één van

In Zeebrugge hebben we sinds 28 december 2016 nieuwe vakantieverblijven. Volledig uitgerust met keuken, badkamer, salon, slaapkamer… Noem maar op. Perfect voor gezinnen! Alles erop en eraan.

Zeebrugge maakt deel uit van de gouden driehoek! Samen met Knokke en Brugge is het de draaischijf voor plezier en genot.

Knokke en Brugge. Twee steden die je niet mag bezoeken, maar moet bezoeken! Geef je ogen de kost en geniet!

La Brise d’Opale

Klinkt aantrekkelijk! Als je zoiets hoort, wil je toch meteen op vakantie?

Deze nieuwe residentie komt in Bray-Dunes. De parel van de Noord-Franse kust. Ontelbare mogelijkheden om leuke dingen te doen. Je kan de pittoreske Franse dorpjes in de buurt ontdekken. Grootsteden als Calais, Boulogne… bezoeken. Zwaargewichten als Cap-Blanc-Nez en Cap-Gris-Nez liggen binnen handbereik. En wonder boven wonder ligt Plopsaland De Panne op slechts 4 kilometer van jouw vakantieverblijf. Hier heb je écht alles wat je moet hebben. Een switch tussen rust en beleving waar iedereen van droomt.

Met kleine kinderen is deze vakantiebestemming fantastisch!

Limburg part 2

Ook Limburg groeit! Vorig jaar hebben we onze gasten kunnen verwennen met nieuwe vakantieverblijven. Nu komt er een vervolg. Nog meer plezier op ons vakantiedomein!

Een paradijs voor kinderen, fietsers, wandelaars en speelvogels. Dit is een uitgelezen bestemming voor gezinnen die graag in een groene omgeving overnachten en toch graag dicht bij de stad zijn. Onze vakantieverblijven liggen in het midden van de driehoek Hasselt-Genk-Maastricht. Geen reden om thuis te blijven! Snel naar Limburg.

Arrangementen

Vanaf januari 2017 zal je meer en meer arrangementen terugvinden op onze website. Enerzijds arrangementen die gekoppeld zijn aan een bepaald event. Anderzijds ook arrangementen die het hele jaar door boekbaar zijn. Op die manier willen we de beleving en de aantrekkingskracht in en rondom onze vakantieverblijven vergroten.

Natuurlijk blijven onze promoties ook gewoon doorlopen. Zoals de last-minute korting en de vroegboekkorting.

Elke arrangement zal zijn eigen troeven hebben. Voor elk wat wils! Dat is zeker.

 
Ontdek hier onze arrangementen

Cadeaubonnen

Er is ook een nieuwe feature! De cadeaubonnen. Kwestie van het jaar goed in te zetten.

Vanaf nu kan je bij Holiday Suites een cadeaubon kopen. Geen wachtrijen, geen parkeerproblemen… Alleen maar voordelen.

Cadeautjes geven wordt leuk!

Koop hier jouw cadeaubon

En daar zijn ze. De Suity coins. Wat moet je je hierbij voorstellen?

Als je een vakantie boekt, zal je suity coins ontvangen. Per euro die je betaalt, ontvang je 1 coin. 1 coin zal gelijk zijn met 1 eurocent. Boek je dus een vakantie van €500, dan ontvang je 500 suity coins. Met die 500 suity coins krijg je korting op je volgende vakantie. De totale korting zal in dit geval €5 bedragen.

Lancering voorzien in het voorjaar van 2017.

Nu heffen we graag het glas. We wensen iedereen een vreugdevol en fantastisch 2017, alles waar jullie van dromen en een goede gezondheid!

 

 

Lees ook onze andere artikels: