Nieuwe én trotse sponsor van KV Oostende

Officieel sponsor van ons weireldploegsje KV Oostende

Vanmiddag kreeg KV Oostende er een verrassende versterking bij op het trainingscomplex De Schorre. Totaal in supervorm, met groot enthousiasme en vol overgave verscheen Suity aan de zijde van o.a. Fernando Canesin. Suity is de sportieve mascotte van de nieuwste shirtsponsor van KV Oostende: Holiday Suites, de ideale vakantiepartner voor elke KVO-fan! Vanaf vrijdagavond geeft Holiday Suites ons elftal letterlijk een steuntje in de rug.

Tegen Sint-Truiden komen de spelers van KV Oostende met een debutant tussen de lijnen. Elke fan zal het meteen opmerken. Op de rugzijde van de KVO-truitjes prijkt onder het rugnummer een nieuwe naam: Holiday Suites. 

Holiday Suites verhuurt vakantieverblijven aan de Franse Opaalkust, onze eigen kust én in Belgisch Limburg. De nieuwe shirtsponsor van KVO staat garant voor mooie bestemmingen, aantrekkelijke tarieven, vakantie op je eigen tempo.

Anaë Huybrechts van Holiday Suites: “Iedereen is KVO! Dat hebben we tijdens de fandag zelf kunnen vaststellen. KV Oostende is een club met een groot hart en een gemoedelijke achterban. Daar wil Holiday Suites graag deel van uitmaken.

KV Oostende is er absoluut trots op dat het opnieuw een partner vindt met een Oostendse verankering. “Holiday Suites heeft zijn kantoren in Oostende. Iedereen die de stad binnenrijdt via de E40 merkt de naam van Holiday Suites op. Hun product gaat hand in hand met de baseline van KV Oostende. Wij promoten voetbal aan zee en Holiday Suites biedt kwalitatieve vakantiemogelijkheden aan zee aan”, zo vertelt Patrick Orlans, commercieel directeur van KV Oostende.

Vakantie en voetbal, passen inderdaad uitstekend bij elkaar,” pikt Anaë Huybrechts in. “Het brengt mensen dichter bij elkaar en je wordt er gelukkig van! En laat ons eerlijk zijn, dit partnership opent ook voor ons perspectieven.

Holiday Suites maakt een KVO-fan gelukkig!

Om het partnership te vieren, lanceert Holiday Suites een facebook-actie voor de KVO-fans die de match van komende vrijdag tegen Sint – Truiden bijwonen. Maak kans op een gratis vakantie voor 4 personen. Een weekend of midweek aan de Belgische kust, de Franse kust of in hartje Limburg? De winnaar kiest! Wat moet je doen om deel te nemen?

Overal in het stadion staan strandstoelen van Holiday Suites opgesteld.

  • Neem een ludieke selfie in één van deze stoelen.
  • Stuur jouw foto asap via mail naar communicatie@kvo.be
  • Like jouw foto die vanaf maandag 3 oktober zal verschijnen op de Facebook-pagina van KV Oostende.
  • Deel het album #destoel #holidaysuites en verzamel zoveel mogelijk likes op jouw foto tussen maandag 3 oktober en maandag 10 oktober 2016.
  • De foto met de meeste likes op maandag 10 oktober om 12u, wint de vakantie.
 
Suity en KVO speler
 

Neem plaats in de stoel en droom weg van je volgende vakantie met Holiday Suites.

 
 

Lees ook onze andere artikels: