Suity & L-Vis: het perfecte huwelijk

Suity ken je als de goedlachse mascotte van Holiday Suites. Maar ken je ook L-Vis? Hij is de mascotte van basketbalclub Oostende. In tegenstelling tot wat zijn soortgenoten ons doen vermoeden, is hij een echte teddybeer. Hij behoort tot de familie van de haaien.
Even dacht Holiday Suites zijn mascotte te verliezen, maar Suity werd niet opgegeten. L-Vis heeft met zijn mooie, witte scherpe tanden en zijn dance skills Suity veroverd. Ze zagen elkaar voor het eerst tijdens een wedstrijd van basketbalclub Oostende. De mascotte van Holiday Suites had zich laten vertellen dat er een ferme zeebonk ronddwaalt in de Sleuyter Arena.
Op 13 februari speelde basketbalclub Oostende thuis. Een uitgelezen kans voor onze mascotte om zijn geliefde nog eens te zien.
In een kolkende Sleuyter Arena ging basketbalclub Oostende op zoek naar de overwinning. Nicole en Hugo, het bekendste showbizzkoppel van Vlaanderen, gaven de start van een attractieve wedstrijd.
Muzikanten en cheerleaders zorgden voor een geweldige sfeer. L-Vis vroeg Suity meteen ten dans. Suity zag er echter geen graten in en ging in op de avances. De twee mascottes dansten de hele avond. Het publiek werd er warm van. Het was een echte lovegame op de dag voor Valentijn.

 
 

Lees ook onze andere artikels: