Kinderen op strand Blankenberge
 

TOPVAKANTIE in Blankenberge

Je vervelen doe je niet snel in Blankenberge. Voor zowel kinderen als volwassenen valt er altijd iets te beleven.

Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan SEA LIFE. Op slechts 5 minuten van onze residentie vind je dit aquarium met meer dan 2500 dieren. Geniet van de zeehonden- en zeeleeuwenshow, laat je volledig gaan op het touwenparcours of bezoek het opvangcentrum van de zeehonden en zie hoe ze verzorgd worden om opnieuw vrijgelaten te worden in de zee. 

Waag je liever een gokje in het casino van Blankenberge? Dat kan ook. Op slechts 200m leef je je uit tijdens een spelletje poker, blackjack of op de gokautomaten. 

Maar Blankenberge heeft natuurlijk meer te bieden dan dat! Er zijn nog heel wat leuke activiteiten en evenementen die je niet mag missen. Zoals de Goolfy Black Light Mini Golf bijvoorbeeld. Dat is minigolf in een uniek fluorescerend decor. Of wat dacht je van fietsen op de knotsgekke fietsen in de Lustige Velodroom? En je kan er natuurlijk ook eindeloos genieten van een zalige dag op het strand. Sluit je dag af met een wandeling op de pier en geniet van het fenomenaal uitzicht op zee en op de volledige kustlijn van België.

Kortom: Blankenberge is een echte parel aan de kust!

Wil jij ook een TOPVAKANTIE beleven in Blankenberge? Boek snel je verblijf!

 
Boek hier
 

Lees ook andere artikels: