Gezin in accommodatie van Holiday Suites Houthalen-Helchteren
 

TOPVAKANTIE in Houthalen-Helchteren

Cultuur opsnuiven, van de natuur genieten of gewoon volledig ontspannen? In Houthalen-Helchteren vind je het allemaal!

Voor de natuurliefhebbers onder ons is Limburg de perfecte locatie. Ons vakantiedomein in Houthalen-Helchteren bevindt zich middenin de natuur. Geniet van een leuke wandeling of ontdek de kleine kinderboerderij op ons domein.

Limburg staat ook gekend als het paradijs voor fietsers. Zo kun je alle fietsroutes van Limburg ontdekken. Een echte aanrader? Fietsen door het water op domein Bokrijk!

Eerder zin in een shopvakantie? Ook dat kan. Grote shopsteden liggen op slechts enkele kilometers: Hasselt, Maastricht, Maasmechelen Village. Bij de laatste krijg je als Holiday Suites klant zelfs 10% korting in 9 winkels naar keuze! Shop ‘till you drop!

Zijn de kinderen mee en hebben jullie nood aan wat quality time? Doe een van de leuke activiteiten in de buurt. Wat dacht je van het BlotevoetenpadBilzen Mysteries of een tochtje met de Rail Bike?

Lijkt al het bovenstaande een beetje te druk en wil je eigenlijk gewoon helemaal niets doen en volledig relaxen? Dat is natuurlijk ook een optie. Jij beslist hoe je jouw TOPVAKANTIE invult. Waag je ook aan een plons in ons openluchtzwembad van 15 juni tot 15 september.

Kortom: Houthalen-Helchteren is de ideale plek voor een vakantie met z’n tweetjes, met het gezin om met de volledige vriendengroep!

Verblijf bij Holiday Suites en Houthalen-Helchteren!

 
Boek hier
 

Lees ook onze andere artikels: