Suity bij Holiday Suites Zeebrugge
 

TOPVAKANTIE in Zeebrugge

Zeebrugge is een authentieke vissersstad waar er altijd wel iets te beleven valt. En door z’n centrale ligging, kun je ook in de omliggende steden heel wat gaan doen. Je vervelen tijdens een verblijf in Zeebrugge? Dat is bijna onmogelijk.

De haven van Zeebrugge is ongetwijfeld de grootste troef van de stad. De haven van Zeebrugge is de tweede grootste van België. Wil je alles te weten komen over de haven en hoe het allemaal in z’n werk gaat? Volg dan een havenrondvaart en verbaas iedereen achteraf met tal van leuke weetjes.

Krijg je na deze rondvaart maar niet genoeg over de visserij, de zeevaart of de zee? Dan loont een bezoekje aan Seafront zeker de moeite. In dit maritiem themapark leer je op een leuke manier bij over alles die met visserij, marine of de zee te maken heeft. Wil je genieten van een verblijf EN van deze activiteit? Boek dan ons Seafront-arrangement en krijg gratis tickets voor het themapark bij je verblijf.

Als je denkt aan eten aan de Belgische kust, dan denk je bijna automatisch ook aan garnaalkroketten. De echte specialiteit van de kust en van visserscafé ’t Werftje. Kom de lekkerste garnaalkroketten van de Belgische kust hier proeven.

Zeebrugge ligt ook perfect tussen Blankenberge, Knokke en Brugge. Drie fantastische steden die ook zeker een bezoekje waard zijn tijdens je verblijf in Zeebrugge. In Blankenberge geniet je van de gezellige sfeer die er heel het jaar door hangt, in Brugge bezoek je alle toeristische hotspots en naar Knokke ga je natuurlijk om te shoppen en te genieten van de vele beachbars.

Wil je ook zo graag een TOPVAKANTIE beleven in Zeebrugge? Boek snel je verblijf!

 

Lees ook onze andere artikels: