Valentijn is in zicht!

Valentijn is weeral in zicht en dat betekent natuurlijk dat het hoog tijd is om te beginnen dromen over die romantische momentjes met je geliefde. Ja hoor, dat mag als deze liefdevolle, magische dag om de hoek lonkt. Maak van deze dag gebruik om nog eens echt samen te genieten en je partner in de bloemetjes te zetten. Dit kan je op onze bestemmingen in alle rust doen en wij vertellen je graag hoe.

#1 Verras je geliefde met een Valentijnsweekend

Samen op verplaatsing gaan is het fijnste wat je kan doen als koppel. Je bent even weg van alles en hebt ruimte om nieuwe dingen te ontdekken. Geef je lief voor deze romantische dag een weekendje cadeau of ga in de Valentijnsweek op uitstap. Aan de Belgische kust zijn er heel wat aangename activiteiten en ook in Limburg kan je je hartje ophalen. Wil je graag een voet buiten België zetten? Ook aan de Franse kust is het puur genieten!

 
Boek jouw romantische vakantie hier
 

#2 Een romantische strandwandeling met je geliefde

Wat is er nu romantischer dan samen genieten van de heerlijke, frisse geur van de zee en het rustgevende geluid van de golven? Meteen waan je je in alle rust en voor wel even denk je terug aan vakantie. Wandel samen met je wederhelft hand in hand over het strand, of geniet met een beetje geluk van de prachtige gekleurde lucht bij ondergaande zon. Samen verdwalen in de duinen kan ook geweldig zijn!

#3 De liefde gaat door de maag

Dineren bij kaarslicht voor Valentijn is nog steeds een cliché, maar daarom niet minder plezant. Reserveer op voorhand een tafeltje en geniet van de betere keuken om deze speciale dag te vieren. Zoals ze zeggen, gaat liefde nu eenmaal door de maag! In combinatie met een overnachting is dit nog leuker, want dan hoef je je zelfs helemaal niet in te houden!

Op Valentijn bieden de meeste restaurants een Valentijnmenu aan, waardoor het etentje duur kan uitvallen. Een leuk alternatief is om zelf je kookkunsten boven te halen. Tover het lievelingseten van je partner op tafel en je zal 14 februari heel fijn kunnen doorbrengen.

 
De lekkerste adresjes aan de Belgische kust
 
De lekkerste adresjes aan de Franse kust
 
De lekkerste adresjes in en rond Limburg

#4 Knus in de zetel voor de buis

Zalig knus tegen elkaar aanliggen in de zetel met een romantische film erbij, dat is alles wat je maar kan wensen voor Valentijn! Zo kom je meteen in een idyllische sfeer en beleef je Valentijn nog bijzonderder. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers als The Notebook, Valentine’s Day en Love Actually.

#5 Elkaar verwennen met een wellness

Een wellness moment valt altijd in de smaak, want laat ons eerlijk zijn, wie wordt er nu niet graag gemasseerd? Geef je partner een massage met een lekker geurende olie of ga samen in een bad, overgoten met rozenblaadjes en verlicht met kaarsen. Maak van de gelegenheid gebruik om nog eens bij te praten en geniet daarna van alle rust om in slaap te vallen als een roos.

 

Lees ook onze andere artikels: