Valentine or Galentine…

14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. Zelfs de meest onromantische zielen kijken die dag door een roze bril. De ideale gelegenheid voor een romantisch weekendje weg, inclusief bubbels en chocolaatjes natuurlijk! Geen tijd om zelf last minute iets te organiseren? No stress, Holiday Suites got you covered! Reserveer ons Valentijnsarrangement en wij zorgen dat de cava en pralines klaarstaan!

De rest is natuurlijk aan jou. Maar met ontbijt op bed scoor je gegarandeerd! Een middagje wellness, gevolgd door een romantische wandeling op het strand of in het bos en om de dag af te sluiten een gezellig restaurantje… Sounds like heaven!

Maar ook als single kan je Valentijn vieren. Je hebt al lang geen significant other meer nodig om te kunnen meedoen aan de Valentijnsgekte. Meer en meer mensen beginnen Galentine te vieren. Zoals de naam al doet vermoeden is Galentine eigenlijk een fancy term voor Valentijn vieren met je vriendinnen, of gals in het Engels. Melige films kijken (Bridget Jones, anyone?) met een flinke portie Ben&Jerry ijs of een full-blown Galentine’s Day party… So many options, so little time!

 

Lees ook onze andere artikels: