Verslag van stunt BXL-midi

Stunten in Brussel

Op dinsdag 14 juni gingen we met Holiday Suites on tour. Een stunt. Dat was het doel. Met 100 gratis vakanties op zak en 10.000 waardebonnen van €25 trokken we naar station Brussel-Zuid.

Heel vroeg in de ochtend. Voor het ochtendgloren. Toen de meeste mensen nog in hun bed lagen, waren wij al druk in de weer om onze stunt op te zetten. Om 4 uur om precies te zijn. Een grote strandstoel, kleine strandstoelen, grasmatten en ander promotiemateriaal. Het stond er. Dus wij waren klaar. Laat de massa maar komen.

De mensen waren nieuwsgierig. Wat doet zo’n grote strandstoel in Brussel-Zuid? De reizigers keken eerst de kat uit de boom en hop, daar was onze eerste vakantieganger.

We hebben veel mensen tevreden gemaakt. Maar wat moest je nu precies doen om een gratis vakantie te winnen? Heel simpel. Neem plaats in de strandstoel en vertel waar en waarom jij er even tussenuit wilt.

Werk je vandaag? Proficiat. Holiday Suites geeft je een gratis vakantie. Waarom? Omdat je het verdient.

Waarom deze stunt?

De sociale onrust is groot. Stakingen lijken elkaar in snel tempo op te volgen, tot groot ongenoegen van bijvoorbeeld gebruikers van het openbaar vervoer.

Met frisse moed weer aan tafel.

Holiday Suites wil een geëngageerd bedrijf zijn. We hebben de indruk dat alle betrokken partijen de vele stakingen en vakbondsacties moe zijn. Wat is dan beter dan even dicht bij huis met vakantie te gaan om de batterijen opnieuw op te laden? Daarna kan iedereen met een fris hoofd opnieuw aan de onderhandelingstafel schuiven. Met de gratis vakanties willen we tegelijk alle onderhandelaars, zowel de vakbonden als de regering en de werkgeversorganisaties, bedanken voor hun inzet en hen een hart onder de riem steken.

Voor leuke foto’s en filmpjes verwijzen we graag naar Facebook en Instagram.