Comfortabele vakantieverblijven in nieuw Hengelhoef

Verblijf in een prachtige omgeving met tal van activiteiten dichtbij!

Op vakantiedomein Hengelhoef kan iedereen genieten van een zalige vakantie. Speelplein en een groot bos; CHECK! Nood aan een frisse duik bij warm weer? Dan kan je gebruik maken van het verwarmd openluchtzwembad! Volledig gratis. Open van juni tot midden september.

Gloednieuw

Kom en geniet in onze fantastisch uitgeruste nieuwe vakantieverblijven. Beschikbaar voor 2 tot 11 personen. Met terras of balkon, volledig uitgeruste keuken, douche… Alles wat je maar wenst. De grote types beschikken ook over een infraroodcabine, ideaal om zalig tot rust te komen!

Boek nu
Holiday Suites Houthalen-Helchteren
Holiday Suites Houthalen-Helchteren Openluchtzwembad

Heerlijk zwemmen in Hengelhoef

Plons!

Neem zeker een duik in ons gratis openluchtzwembad. De ideale manier om eventjes af te koelen, sportief enkele baantjes te trekken of lekker te zonnen. Warm of koud, het maakt allemaal niet uit, want ons zwembad is verwarmd! Geen betere manier om dat zalige zomergevoel te ervaren. Heb jij er ook al zin in?

Plonzen, zwemmen en ravotten kan er vanaf 15 juni tot 15 september. Geen nood, want buiten deze periode kan er ook gezwommen worden in het subtropisch ‘Zwemparadijs Hengelhoef’ op 500 meter wandelen. Toegang tot het subtropisch zwembad is wel betalend. Ons openluchtzwembad is volledig gratis tijdens de vakantie!

Prachtige omgeving. Alles dichtbij!

Holiday Suites Limburg is de ideale bestemming om te ontstressen. Geniet van een een fantastisch verblijf met vrienden en familie in één van onze vakantieverblijven gaande van 2 tot 11 personen.

De gloednieuwe vakantieappartementen op domein Hengelhoef zijn volledig uitgerust met alles wat jij nodig hebt!

Boek nu jouw vakantieverblijf en beleef een fantastische vakantie.

Boek nu
Holiday Suites Houthalen-Helchteren Fietsen door het Water
 

Wat vakantiegasten ervan vinden...