Unieke kerstevenementen

Geniet van een onvergetelijke kerstvakantie bij Holiday Suites

Geen gezelligere periode in het jaar dan de kerstperiode. Er vinden altijd tal van gezellige kerstevenementen plaats die je niet wil missen. Daarom zetten wij de belangrijkste kerstevents voor elk van onze bestemmingen eventjes op een rijtje zodat je een schitterende kerstvakantie kan beleven! Op elk evenement kan je klikken om verdere informatie te bekomen. Heb je je kerstvakantie nog niet geboekt? Aarzel niet en beleef een magische tijd met het hele gezin.

 
Boek je kerstvakantie hier
 

Blankenberge

Van de zeehondjes in Sea Life tot een vuur- en lichtevenement in Belle-Époque stijl, Blankenberge heeft het allemaal!


imageframe-image

Bray-Dunes en De Panne

Een kerstmarkt in Duinkerke of een magisch bezoekje voor de kids aan Winter Plopsaland en daarna een lekker glaasje glühwein voor de ouders, Bray-Dunes en De Panne hebben aan alles gedacht!

imageframe-image

 

De Haan

Kom de kerstsfeer opsnuiven in de Haan.

imageframe-image

 

Equihen-Plage

Équihen-Plage is de perfecte uitvalsbasis om het kerstparadijs in Le Touquet te ontdekken.

imageframe-image

 

Houthalen-Helchteren

Holiday Suites Houthalen-Helchteren ligt op 25 min. van Maasmechelen Village, hét shopping paradijs bij uitstek! Wil je je volledig onderdompelen in de kerstsfeer? Boek dan ons Hasselt Winterland arrangement met tal van voordelen.

imageframe-image

 

Oye-Plage

Ontdek de mooiste kerstmarkt van de Opaalkust in Gravelines of geniet van de kerstsfeer in het magische bos en van de kerstparade.

imageframe-image

 

Westende

Beleef een magische kerstperiode dankzij de talrijke evenementen, vlakbij Holiday Suites Westende: kerstmarkten, ijspistes, glühwein en vuurwerk… Wat heeft een mens nog meer nodig?

 

imageframe-image

 

Zeebrugge

Kuier op de kerstmarkt in het historische Brugge, ga schaatsen in het mondaine Knokke en sta versteld door de magische dolfijnenkerstshow… Voor ieder wat wils, en dit allemaal op minder dan een half uur van Holiday Suites Zeebrugge!

imageframe-image

 

 

 

Lees ook andere blogposts: