Arrangementen

Activiteiten aan de kust en in Limburg

Op zoek naar inspiratie voor een dagje uit aan de Belgische kust of in Limburg? Holiday Suites biedt enkele mooie arrangementen aan voor leuke activiteiten in de buurt van onze bestemmingen. Een leuke activiteit met het hele gezin of liever gezellig erop uit met twee? Je vindt bij ons vast en zeker een arrangement dat volledig bij je past!

Leef je uit in de leukste pretparken!

Een dagje plezier in een pretpark tijdens je verblijf bij Holiday Suites? Dat kan! Met ons Plopsa Arrangement zijn tickets voor het hele gezin inbegrepen in je verblijf. Op vakantie in Westende, Nieuwpoort of Jabbeke? Ontdek de meer dan 50 attracties in Plopsaland De Panne en ontmoet je favoriete Studio 100 helden! Wie verblijft in Houthalen-Helchteren kan terecht in Plopsa Indoor voor een dag indoor speelplezier. Een bezoek aan Bellewaerde is zeker ook de moeite waard. Boek dit arrangement, waag je aan één van de bloedstollende attracties en bewonder de mooiste dieren. Het Bellewaerde arrangement kan geboekt worden als je verblijft in Westende, Nieuwpoort, Jabbeke, Zeebrugge of Blankenberge.

 

Sportieve activiteiten

 
 

Alles voor de fietsliefhebbers en de shopaholics!

De fietsliefhebbers zullen dol zijn op ons fietsarrangement. Al fietsend de mooiste plekjes in Limburg ontdekken en fietsen met het water op ooghoogte? Met ons arrangement kan het! De fietsen staan klaar op het domein en je ontvangt een fietsroutekaart van de omgeving. Zin om eens uitgebreid te gaan shoppen? Met het Maasmechelen Village arrangement geniet je van 10% extra korting.

Bij Holiday Suites vind je ongetwijfeld de activiteit die volledig bij jou past!

(Culturele) uitstapjes