Holiday Suites Nieuwpoort
Genieten in Nieuwpoort
Holiday Suites Nieuwpoort
Genieten in Nieuwpoort
Speeltuin voor de kinderen
Vakantie in Nieuwpoort
De Haven van Nieuwpoort
Ontdek Nieuwpoort
Vakantie aan zee
Holiday Suites Nieuwpoort
Genieten in Nieuwpoort
Speeltuin voor de kinderen
Vakantie in Nieuwpoort
De Haven van Nieuwpoort
Ontdek Nieuwpoort
Vakantie aan zee

2 tot 7 personen

 

Huisdieren welkom

 

Verwarmd binnenzwembad, sauna & hamam*

 

Speelplein, petanque en tafeltennis

 

Vakantie in Nieuwpoort

Overnachten aan de Belgische kust

Het mondaine Nieuwpoort is de parel van de Belgische kust. Het is de ideale bestemming om volledig tot rust te komen en ten volle te genieten van de natuur. Lange strandwandelingen, uitwaaien op het staketsel of vogels spotten in natuurreservaat ‘De Ijzermonding’… Nieuwpoort is puur genieten!

 

Foto's van Holiday Suites Nieuwpoort

 
 

Jonge dynamische badplaats

Nieuwpoort is een jonge en dynamische badplaats waar er van alles te beleven valt. De stad heeft een prachtig, uitgestrekt zandstrand en duinen, ideaal voor een mooie strandwandeling. Tijdens de zomer kan je er ook terecht in de gezellige beachbars, die zorgen voor de perfecte afkoeling tijdens de warme zomerdagen. Op het strand is er zelfs een speeldorp voor kinderen voorzien, plezier gegarandeerd!

Maar naast het strand en de zeedijk, heeft Nieuwpoort nog veel meer te bieden voor de wandelaars en de fietsers onder ons. Het natuurreservaat ‘De Ijzermonding’ is namelijk het meest idyllische plekje van Nieuwpoort. Je kan er urenlang genieten van de prachtige fauna en flora dankzij een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Nieuwpoort is natuurlijk ook een prachtige, historische stad met tal van monumenten en historische gebouwen. Het meest bekende monument is natuurlijk het Koning Albert I monument, maar ook de historische binnenstad is zeker een bezoekje waard!

Ook op cultureel vlak stelt Nieuwpoort niet teleur. Je kan er namelijk tal van Beaufort kunstwerken bewonderen, zoals ‘Le vent souffle où il veut’ van kunstenaar Daniel Buren. Maar la pièce de résistance is natuurlijk het kunstwerk ‘Searching for Utopia’, beter gekend als de gouden schildpad van Jan Fabre.

Holiday Suites Nieuwpoort

De vakantieresidentie van Holiday Suites, een prachtig gebouw in de typische Nieuwpoort New-England stijl, ligt vlak bij de jachthaven van Nieuwpoort. Je kan kiezen tussen vakantieverblijven van 2 t.e.m. 7 personen. Elk verblijf is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer met flatscreen televisie en een balkon. Er zijn ook tal van faciliteiten aanwezig, zoals een verwarmd binnenzwembad, hamam en sauna. Kortom, de ideale setting om volledig tot rust te komen!

Op het domein zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen zijn ter plaatse te betalen (€0,60/uur) en bij aankomst kan nagekeken worden of er plaats beschikbaar is. Er is buiten het domein wel voldoende parkeerplaats voorzien die gratis is.

De Belgische Kust

Nieuwpoort staat bekend als de badplaats met de grootste jachthaven van de Belgische kust, maar ook de andere kustgemeenten hebben elk hun charme. Dankzij de kusttram kan je probleemloos een uitstapje maken naar buurgemeenten Koksijde en Lombardsijde, of naar één van de andere Belgische badplaatsen. Zo ligt het bruisende Oostende op slechts 20 minuutjes rijden van Nieuwpoort. Het is duidelijk, zich vervelen aan de Belgische kust is onmogelijk!

Zwembad, de hamam & sauna

We hebben een zwembad ter beschikking in Nieuwpoort. Voor toegang kan je je wenden tot de receptie van het Ibis Styles Hotel.

Je vakantie zo comfortabel mogelijk maken? Klik hier en ontdek een overzicht van onze extra services.

 
 
284 beoordelingen
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.

 

Voorzieningen van Nieuwpoort

  Airconditioning

  Huisdieren toegestaan

 

  Keuken

  Koelkast

 

  Binnenzwembad + wellnessfaciliteiten