Vakantie in België & Frankrijk

Belgische kust  Limburg  Côte d'Opale  Côte d'Azur

Vakantie in België

Genieten van de Belgische kust of Limburg.

Met uitgestrekte stranden, prachtige duinen en gezellige badplaatsen als Nieuwpoort, De Haan, Blankenberge, Westende en Zeebrugge, heeft de Belgische kust heel wat te bieden. Fietsers en wandelaars zullen hier hun hart kunnen ophalen, want de kust en de natuurgebieden van de Westhoek zijn een waar fiets- en wandelparadijs. Bovendien moeten de Vlaamse kuststeden ook op cultureel vlak niet onderdoen, denk maar aan de boeiende musea, leuke kinderactiviteiten, optredens en evenementen. Huur een vakantieappartement en kom zelf de charmes van de Belgische kust ontdekken.

Ben je eerder op zoek naar een rustige vakantie in een groene omgeving? Dan is Holiday Suites Limburg de ideale vakantiebestemming voor jou! Onze vakantieresidentie ligt op het domein Hengelhoef, waar je naar hartenlust kan wandelen en fietsen. Zo ligt het internationaal gekende “Fietsen door het Water” vlak bij jouw vakantieverblijf.

Belgische kust

 

Leven als god in Frankrijk

Uitwaaien aan de Opaalkust of zonnen aan de Côte d'Azur

De Noord-Franse Opaalkust, net over de Frans-Belgische grens, strekt zich uit over de Franse Noordzee en is goed voor 120 kilometer strand, duinen, krijtrotsen en pittoreske stadjes zoals Boulogne-sur-Mer, Bray-Dunes, Hardelot-Équihen en Oye-Plage. Geniet van de prachtige, ongerepte natuur, de uitgestrekte stranden… en de lekkere Franse gastronomie natuurlijk! Een weekje heerlijk genieten en relaxen... Klinkt zalig toch? Beleef jouw mooiste vakantiemomenten bij Holiday Suites!

Holiday Suites biedt volgende bestemmingen aan langs de Opaalkust:

Opaalkust

 

Côte d'Azur

De Côte d’Azur (door sommigen ook wel Franse Riviera genoemd) is een idyllische vakantiebestemming: 300 dagen zon per jaar, een azuurblauwe zee, pittoreske dorpjes, mondaine steden zoals Nice, Cannes en Monaco, cultuur en fantastische, traditionele restaurantjes… You name it, the French Riviera’s got it!