Holidaysuites.nl
Het campagnebeeld van de 'Huisdieren gratis' actie bij Holiday Suites
 

Op vakantie met je hond(en) naar de Belgische kust of Limburg? 

Bij Holiday Suites geloven we dat vakantie voor iedereen is, inclusief onze viervoetige vrienden. Vergeet de zorgen over kosten voor het meenemen van je huisdier - dit jaar zijn ze van harte welkom, zonder extra kosten!* Geniet van een ontspannen verblijf met het hele gezin in een van onze comfortabele en huisdiervriendelijke accommodaties.

*Deze aanbieding is beschikbaar voor verblijven van 21 mei tot 10 juli en van 26 augustus tot 27 oktober. Vergeet de extra kosten van €16 per nacht per huisdier – tijdens deze perioden neem je je trouwe viervoeter geheel gratis mee.

Om van deze actie te profiteren, klik je op een van de onderstaande blokken. Hierdoor activeer je de aanbieding en wordt deze automatisch toegepast op je boeking.

Strand plezier!

Hieronder vind je een overzicht van waar je huisdier welkom is op het strand tijdens je verblijf. Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van zon, zee en zand samen met je viervoeter.

Een koppel met hun hond op het strand
 

Kies je favoriete bestemming!

Kies je favoriete bestemming uit de lijst hieronder en geef aan hoeveel huisdieren (maximaal 2) je meeneemt. Hoewel er geen extra kosten zijn voor het meenemen van huisdieren, is het essentieel dat je dit bij de boeking aangeeft. Dit helpt ons om alle gasten, inclusief die met allergieën, een comfortabel verblijf te bieden. Sommige van onze suites zijn permanent huisdiervrij om gasten met allergieën te accommoderen.

Boekingsproces:
Klik op je gewenste bestemming om naar ons 'Zoek & Boek' systeem geleid te worden. Daar kun je jouw reisdata selecteren en je reisgezelschap specificeren, inclusief het aantal huisdieren. Na deze selectie krijg je een overzicht van de beschikbare opties en de toepasselijke prijzen.

*Het aanbod is enkel geldig voor boekingen met aankomst- en/of vertrekdatum tussen 21 mei en 10 juli of tussen 26 augustus en 27 oktober 2024, gemaakt via onze website of ons call center. Niet geldig op reeds gemaakte boekingen! De actie is niet combineerbaar met andere acties of voordelen van Holiday Suites.