Holidaysuites.nl

Activiteiten en bezienswaardigheden in Nieuwpoort

Wat te doen in Nieuwpoort

Bij Holiday Suites laten we je vrij om zelf je trip te organiseren. Dat betekent ook dat we je graag de omgeving en haar aanbod laten ontdekken. Maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Hieronder inspireren we je graag met onze favoriete acitiviteiten en culinaire hotspots in Nieuwpoort.

 

Top 3 activiteiten met de kinderen

1. Boudewijn Seapark

Slechts een busrit verwijderd van het station van Brugge vind je Boudewij Seapark. Een themapark met tal van water-geïnspireerde attracties. Goed voor een hele dag waterpret.

2. Plopsaland

Stap binnen in de wondere wereld van Plopsaland de Panne waar tal van bekende figuren staan te popelen om je te ontmoeten.

3. Tochtje met de Kickbike

Als je het wandelen en fietsen beu bent kun je nog altijd eens de Kickbike proberen. Deze kruising tussen fiets en step is een ludieke manier om de omgeving te ontdekken.

Top 3 activiteiten bij slecht weer

1. Laserbattle Nieuwpoort

Een namiddagje plezier zonder de vlekken van een paintball? Dan is Laserbattle de oplossing voor jou. Schiet los in de roos op doelwitten tot wel 200 meter verder.

2. Plopsaqua

Laat je niet deren en trotseer de golven zij aan zij met Wickie de Viking in Plopsaqua. In het coolste waterpretpark aan de Belgische kust vind je de tofste glijbanen en zwembaden.

3. De Kegel X-treme

Zijn de kinderen te oud voor pretparken? De Kegel X-treme is de oplossing. Plan een middag vol actie met hun Karting racebaan, hippe bowlingbaan of escape room.

Top 3 bezienswaardigheden in en rond Nieuwpoort

1. Mercator

Bezoek deze iconische driemaster dat welgeteld 41 reizen heeft gemaakt en in bijna elke oceaan van de wereld heeft gevaren. Leer alles over haar wetenschappelijke missies.

2. Rederij Seastar

Geniet van een rustig namiddagje op het water aan boord van de Rederij Seastar. Vaar je liever langs de Belgische kust of toch door de Vlaamse velden?

3. Westfront Nieuwpoort

Toen de Belgen de Slag om de Ijzer dreigde de verliezen werden de polders onder water gezet! Deze strategische beslissing dwong de vijand zich terug te trekken. 

 

 

Overzicht van alle activiteiten in Nieuwpoort


 

Inspiratie op andere locaties?

Kies hieronder een bestemming en ontdek wat de omgeving allemaal te bieden heeft.