Holidaysuites.nl

Activiteiten en bezienswaardigheden in Zeebrugge

Wat te doen in Zeebrugge

Bij Holiday Suites laten we je vrij om zelf je trip te organiseren. Dat betekent ook dat we je graag de omgeving en haar aanbod laten ontdekken. Maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Hieronder inspireren we je graag met onze favoriete acitiviteiten en culinaire hotspots in Zeebrugge.

 

Top 3 bezienswaardigheden in Zeebrugge

1. Strand van Zeebrugge

Wil je genieten van de open ruimte en zeelucht? Dan moet je aan het strand van Zeebrugge zijn. Dit stuk strand is het grootste van heel de Belgische kust. Ideaal om uit te waaien dus. 

2. De haven van Zeebrugge

De haven van is een niet te missen locatie in Zeebrugge. Deze iconische plaats is immers het kloppende hart van de stad. Sta versteld van de gigantische cruises en vrachtschepen die hier binnen dobberen!

3. Natuurpark 't Zwin

In dit natuurpark niet ver van Zeebrugge wemelt het van de vogels. Daarom wordt het soms ook de 'internationale vlieghaven van de vogels' genoemd. 't Zwin is dus de ideale plek voor de natuurliefhebbers. 

Top 3 restaurants in Zeebrugge

1. Visserscafé 't Werftje

Een frisse pint of verrukelijke garnaalkroket op een unieke locatie? Say no more, 't Werftje is waar je moet zijn. Dit visserscafétje dat al draaiende is sinds 1905 ligt pal in de haven van Zeebrugge

2. Amuzee

Gelegen aan de zee, vind je Amuzee. Een gastronomisch restaurant waar de uitbaters een voorliefde hebben voor de Noordzee. Hoe kan het ook anders met dit zicht? Probeer een van hun talrijke visgerechten met vis van de lokale vissers.

3. Tijdok

'Een echte aanrader voor visliefhebbers.' Zo kun je het beste restaurant Tijdok omschrijven. In het restaurant vind je moeder en zoon terug in de bediening. De verrukkelijke gerechten? Die worden achter de schermen bereidt door de heer des huizes.

Top 3 shoppingplaatsen bij Zeebrugge

1. Knokke-Heist: de groene shoppingstad

Naast uitgebreid wandelen en fietsen kun je in Knokke-Heist ook enkele topstukken terugvinden van onder meer enkele merken zoals Natan en Items by Bea Mombaerts. Zin in nog meer winkels? Op slechts 5km vind je Knokke le Zoute waar je nóg winkels vindt

2. Kerkstraat

Shoppers, opgelet! Wil je tijdens je dagje strand snel even iets kopen in de winkel, of ben je iets vergeten. De Kerkstraat is the place to be. Deze straat loop rechtstreeks van het strand naar het centrum van Blankenberge en bevat de meeste winkels waar je zeker vindt wat je zoekt.  

3. De winkelstraten van Brugge

Dit is er eentje voor de modeliefhebbers. In Brugge heb je wel 4 grote winkelstraten. in de Steenstraat, Zuidzandstraat, Geldmuntstraat en Noordzandstraat kun je tal van verschillende modemerken terugvinden. Liever een kleinere shop? Ontdek zeker de kleinere straatjes in het hart van Brugge

 

Overzicht van alle activiteiten in Zeebrugge


 

Inspiratie op andere locaties?

Kies hieronder een bestemming en ontdek wat de omgeving allemaal te bieden heeft.