Holidaysuites.nl

Activiteiten en bezienswaardigheden in Zeebrugge

Wat te doen in Zeebrugge

Bij Holiday Suites laten we je vrij om zelf je trip te organiseren. Dat betekent ook dat we je graag de omgeving en haar aanbod laten ontdekken. Maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Hieronder inspireren we je graag met onze favoriete acitiviteiten en culinaire hotspots in Zeebrugge.

Top 3 bezienswaardigheden in Zeebrugge

1. Strand van Zeebrugge

Wil je genieten van de open ruimte en zeelucht? Dan moet je aan het strand van Zeebrugge zijn. Dit stuk strand is het grootste van heel de Belgische kust. Ideaal om uit te waaien dus. 

2. Triennale Brugge

Ervaar de magie van de Triennale in Brugge! Dit internationale kunstfestival brengt hedendaagse kunst en architectuur tot leven in het historische hart van de stad. Laat je inspireren door indrukwekkende installaties en unieke kunstwerken. 

2. De haven van Zeebrugge

De haven is een niet te missen locatie in Zeebrugge. Deze iconische plaats is immers het kloppende hart van de stad. Sta versteld van de gigantische cruises en vrachtschepen die hier binnen dobberen!

Top 3 restaurants in Zeebrugge

1. Visserscafé 't Werftje

Een frisse pint of verrukelijke garnaalkroket op een unieke locatie? Say no more, 't Werftje is waar je moet zijn. Dit visserscafétje dat al draaiende is sinds 1905 ligt pal in de haven van Zeebrugge

2. Rooftoprestaurant Njord

Op de zevende en achtste verdieping van het ABC Cruisegebouw in Zeebrugge bevindt zich het rooftoprestaurant Njord.

3. Tijdok

'Een echte aanrader voor visliefhebbers.' Zo kun je het beste restaurant Tijdok omschrijven. In het restaurant vind je moeder en zoon terug in de bediening. De verrukkelijke gerechten? Die worden achter de schermen bereidt door de heer des huizes.

Top 3 shoppingplaatsen bij Zeebrugge

1. Knokke-Heist: de groene shoppingstad

Naast uitgebreid wandelen en fietsen kun je in Knokke-Heist ook enkele topstukken terugvinden van onder meer enkele merken zoals Natan en Items by Bea Mombaerts. Zin in nog meer winkels? Op slechts 5km vind je Knokke le Zoute waar je nóg winkels vindt

2. De winkelstraten van Brugge

Dit is er eentje voor de modeliefhebbers. In Brugge heb je wel 4 grote winkelstraten. in de Steenstraat, Zuidzandstraat, Geldmuntstraat en Noordzandstraat kun je tal van verschillende modemerken terugvinden. Liever een kleinere shop? Ontdek zeker de kleinere straatjes in het hart van Brugge

3. Shoppen in Sluis

Kom winkelen in het charmante Sluis! Ontdek een unieke mix van speciaalzaken, boetiekjes en bekende ketens in het gezellige stadscentrum. Geniet van terrasjes en restaurants rond het historische marktplein en de Kaai. De winkels zijn zeven dagen per week open, inclusief zondag. Bezoek Sluis voor de perfecte combinatie van winkelen en ontspannen!

 

Overzicht van alle activiteiten in Zeebrugge


 

Inspiratie op andere locaties?

Kies hieronder een bestemming en ontdek wat de omgeving allemaal te bieden heeft.