Vakantie in België & Frankrijk

Belgische kust  Limburg  Côte d'Opale  Côte d'Azur

Vakantie in België

Genieten van de Belgische kust of Limburg.

Met uitgestrekte stranden, prachtige duinen en gezellige badplaatsen als De Panne, Westende, De Haan, Blankenberge en Zeebrugge, heeft de Belgische kust heel wat te bieden. Fietsers wanen zich in een waar fietsparadijs en voor wandelaars liggen uren stilte en schoonheid te wachten in de natuurgebieden van de Westhoek. De Vlaamse kuststeden weten zich de laatste jaren ook cultureel steeds meer op de kaart te zetten met boeiende musea, spetterende optredens en een ruim aanbod voor kinderen. Huur een vakantieappartement aan de kust en ontdek het allemaal.

Sinds 21 april 2016 is Holiday Suites Limburg open, een oase van rust in de schaduw van een prachtig loofbos op het Kempens Plateau. De ideale bestemming om te ontstressen of al sportend van de omgeving te genieten.

Belgische kust

 

Genieten als god in Frankrijk

Prachtige vakantiewoningen

De noord-Franse Opaalkust, net over de Frans-Belgische grens, strekt zich uit over de Franse Noordzee met 120 kilometer strand, duinen, krijtrotsen en pittoreske dorpjes als Bray-Dunes, Hardelot-Equihen en Oye-Plage. Geniet van de rust, de uitgestrekte stranden, de prachtige natuur en de typische Franse gastronomie met bijzondere visgerechten en verse zeevruchten. Een weekje genieten en onthaasten. Beleef hier jouw mooiste vakantiemomenten.

Holidays Suites biedt volgende bestemmingen aan langs de Côte d’Opale:

Côte d'Opale