Rederij Seastar

Rederij Seastar biedt tal van (leerrijke) excursies aan voor klein en groot, zowel in Nieuwpoort als langs de ‘Vlaamse Velden’ in de Westhoek.
Zo heb je onder andere de keuze tussen een havenrondvaart, een Ijzertocht, een Captains Cruise en zelfs een Beer Star Cruise!

Havenrondvaart
Een havenrondvaart in Nieuwpoort is de perfecte activiteit tijdens jouw verblijf aan de Belgische kust. In 1 uur tijd ontdek je de highlights van deze prachtige havenstad, met als absolute hoogtepunten het prachtige natuurreservaat ‘De Ijzermonding’, de Euro-jachthaven en de traditionele vismijn.

Ijzertocht
Deze boottocht wordt ook wel de ‘WO I Memorial Cruise’ genoemd. Deze excursie leidt je namelijk langs de mooie Ijzervlakte, ooit het slagveld van Wereldoorlog I. Je vaart langs de Ijzertoren, de Dodengang en er wordt zelfs een korte stop gemaakt om het centrum van Diksmuide te verkennen. Een originele manier om de prachtige streek van de Westhoek te ontdekken!

Captains Cruise
Een boottocht met een luxueus schip tussen Nieuwpoort en Diksmuide, gecombineerd met een uitgebreid diner? Yes please!

Beer Star Cruise
Deze cruise spreekt voor zich: een interactieve bierdegustatie terwijl je vaart doorheen het polderlandschap van de Westhoek. Puur genieten!

Voor meer info en reservaties, klik hier!

 

Rederij Seastar

R. Orlentromenade 2

8620 Nieuwpoort

Telefoon

+32 (0)58 23 24 25

Website

www.seastar.be

E-mail

info@seastar.be

In de omgeving: 16km

Meer Nieuwpoort en Belgische kust