1. Tickets inbegrepen
  2. Gloednieuw waterpark
  3. 3000m² waterpret!
  4. Open vanaf 1 juli 2019
  5. Geldig van 15/07/2019 tot 31/01/2020

Arrangement Bellewaerde Aquapark

In het gloednieuwe Bellewaerde Aquapark kan je terecht voor een zalig dagje uit met het hele gezin. Je komt er terecht in een groene oase waar je kan genieten van de leukste waterattracties. De Lazy River voert je doorheen het hele park, langs o.a. een aquarium en een grot met toffe watereffecten! De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het fantastische speeldorp en voor de allerkleinsten is er een peuterbad en een aangepaste speelzone. Wie helemaal tot rust wil komen kan zich laten verwennen in de wellnessplekjes of zalig relaxen op de ligweide.

 

Dit arrangement kan je boeken op onderstaande bestemmingen:

 

Dolle pret in de glijbanen

Zin in wat actie? Waag je dan zeker aan de talrijke glijbanen, zoals de Aquaventure! Hier kan je met de hele familie naar beneden glijden in een grote band. Deze unieke familieglijbaan moet je sowieso een keertje proberen! In Splash Clash race je dan weer tegen elkaar in twee evenwijdige glijbanen. Spanning en adrenaline verzekerd!

Comfortabele overnachting

Overnacht in één onze comfortabele vakantieverblijven en ontvang tickets voor Bellewaerde Aquapark voor het volledige gezin. De tickets zijn geldig gedurende 1 dag tijdens jouw verblijf. Dit arrangement kan geboekt worden bij een verblijf van minimum 2 nachten. Hoe lang je komt, kies je dus lekker zelf!

Praktisch

Tip: bekijk vooraf de openingsuren van Bellewaerde Aquapark. Let op, je moet je aanmelden tussen 10u en 11u aan de kassa’s van Bellewaerde Aquapark.

 

Disclaimer

Selecteer je gewenste aankomst- en vertrekdatum om de beschikbare bestemmingen te zien. Bekijk ook vooraf de openingsuren van het Bellewaerde Aquapark. De toegang wordt enkel toegekend bij aanmelding tussen 10u en 11u aan de kassa’s van Bellewaerde Aquapark. De combinatie van je verblijf en activiteit is een aanbod van Holiday Suites. Holiday Suites is echter niet aansprakelijk voor het verloop van de bijgeboekte activiteit. Voor vragen of klachten over de activiteit, gelieve de organisatie zelf te contacteren.

Contact info:
+32 (0)57 46 86 86
Meenseweg 497
8902 Ieper
www.bellewaerde.aquapark.be

Minimum 2 nachten tijdens schoolvakanties en verlengde weekends