Vakantie in Vence

Welkom in la douce France

Een prachtige vakantie onder de zuiderse zon aan de Côte d’Azur? Geniet van een luxueus verblijf en droom weg in deze prachtige omgeving. Waan je als God in Frankrijk.

Boek nu en geniet van korting tot 35% op jouw vakantie.

Boek nu
 
Vence interior

Holiday Suites - Les Jardins d'Azur

Onze residentie “Les Jardins d’Azur” biedt luxe voor elk budget, van gezellige studio’s en vakantieappartementen tot indrukwekkende penthouses met privéterras. Elk vakantieverblijf is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer met flatscreen televisie en een balkon of terras. In het midden van ons vakantieresort vind je het openluchtzwembad met poolhouse. Er is ook een omnisportterrein en een petanquebaan in het vakantiepark. Ook tijdens de winter is het de perfecte plaats om te vertoeven met 300 dagen zon per jaar!

Je begint de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt à la française. Terwijl geniet je van het prachtige weer en een panoramisch zicht op de bergen van de Col de Vence en de omliggende natuurgebieden.

 
Beleef meer

Activiteiten, cultuur & natuur

Ben je een cultuurliefhebber? Dan is Vence je op het lijf geschreven. Er is heel wat cultuur om op te snuiven in deze stad. Vence is een middeleeuwse stad en een van de meest authentieke steden in Zuid-Frankrijk. Met invloeden uit verschillende tijdperken kan je er zowel kunst, monumenten als architectuur vinden.

Ook voor natuurliefhebbers is Vence top. Prachtige wandelingen maken in de bergen, de Col de Vence beklimmen... Hier kan het. En de prachtige azuurblauwe zee kan je onmogelijk links laten liggen!

 
Ontdek alle activiteiten
Vence city
Côte d'Azur
 

Op verkenning aan de Côte d'Azur

Vence ligt op een 15-tal minuten van Saint-Paul-de-Vence, een 25-tal minuten van Nice en een 40-tal minuten van andere prachtige steden aan de Côte d’Azur zoals Cannes, Monaco, Grasse en Antibes. Steden waar je kan genieten van de azuurblauwe zee, het strand, de zon en de bekende badplaatsen. Wandelingen in pittoreske, schilderachtige steden en ook de natuur die te vinden is in de Franse Riviera. Het eerste strand vind je op 15 minuten.

 
Boek nu

Bereikbaarheid

Zin gekregen om te vertrekken? Zuid-Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor vele Europeanen en wordt bezocht op verschillende manieren. Je kan er een echte roadtrip van maken en met de auto vertrekken! Voor de snelle vogels onder ons, kan je het vliegtuignemen naar Nice airport. Van daaruit duurt het dan ongeveer een half uur om tot onze residentie te geraken.

 
Routebeschrijving
Roadtrip

Beleef je vakantie

Gloednieuw vakantieresort met openluchtzwembad, poolhouse, magisch uitzicht... Ontdek onze residentie en geniet van Frankrijk.


Holiday Suites

Sinds 2011 biedt Holiday Suites vakantieverblijven aan in België & Frankrijk. Het vakantieresort in Vence gaat open op 22 juni 2019.

Wij verwelkomen je graag.


Adres

Vence, Côte d'Azur, France
Chemin de la Sine 1167
Tel: +32 (0)2 588 03 03