Holidaysuites.nl

Een overheerlijke reis, van de Belgische kust tot Limburg

Een culinaire trip doorheen Vlaanderen

Ons land mag dan wel klein zijn, aan overheerlijke eetadresjes heben we vast en zeker geen gebrek. Ben je continu op zoek naar nieuwe restaurantjes en leer je graag nieuwe smaken kennen?

Dan is een culinair weekend ideaal om te ontspannen. Wij bij Holiday Suites helpen je graag bij het uitstippelen van een heerlijke vakantie.

Culinair - Koppel

Waar ga je heen?

Hieronder vind je dé adresjes waar je zeker moet langsgaan wanneer je in één van onze residenties verblijft. Weet je nog niet goed welke regio je uit wilt? Dan zullen onderstaande adresjes de keuze misschien wel vergemakkelijken. 

Blankenberge Pier

De Belgische Kust

Al het moois van de zee kan je uiteraard op z'n best proeven aan de Belgische Kust. Met talloze fantastische restaurants word je letterlijk overspoeld door een zee aan smaken. Ben je fan van een ziltige touch, 'fruits de mer' en al dat andere lekkers dat je kan vinden in de Noordzee? Dan moet je steevast richting de kust om unieke gastronomie te ervaren. 

Terhills - Limburg - Culinair

Limburg

Hoor je 'Limburg'? Dan hoor je steevast 'vakmanschap'! In Limburg zijn ze gespecialiseerd in het maken van jenever, stroopwafels en zoveel meer. Wil je genieten van deze fantastische specialiteiten? Kies dan voor een culinaire trip doorheen het prachtige Limburg en geniet van authenticiteit in zijn puurste vorm.