Holidaysuites.nl

Een vrolijke Kerst met familie of vrienden

 

Een vrolijke Kerst bij Holiday Suites met familie of vrienden

Een vrolijke Kerst bij Holiday Suites met familie of vrienden

Hoor je de kerstbelletjes al rinkelen en ben je stilaan aan het hopen op een wit sneeuwtapijt? Goed nieuws, wij ook! Onze suites zijn speciaal ingericht om je het ultieme kerstgevoel te bezorgen, of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje voor twee of een gezinsvakantie vol festiviteiten.

Met een fantastisch uitgeruste keuken tover jij zo een heerlijk kerstmaal op tafel. Leuke activiteitjes naast het kerstdiner? Zeker en vast! Bezoek de vele kerstmarktjes die je kan vinden in Limburg en aan de Belgische kust. Gezelligheid ten top! 

Een gezin viert Kerst bij Holiday Suites
 
Een gezin viert Kerst bij Holiday Suites
 
Een gezin aan het ontbijten bij Holiday Suites
Een gezin aan het ontbijten bij Holiday Suites
 

Daarom kies je voor Holiday Suites

In de winter is niets zo gezellig als knus samen binnen zitten. Onze suites zijn daarom helemaal klaar voor jouw bezoek! De gezellige inrichting en het huiselijk gevoel zorgen ervoor dat je nooit meer weg wilt. Nog meer troeven? Die lees je hieronder.

  • Volledig ingerichte keuken
  • Een eigentijdse badkamer
  • Comfortabele leefruimte met flatscreen TV
  • Digitale check-in
  • Vrije aankomst- en vertrekdatum
 
 
Korting op verblijfsduur
Korting op verblijfsduur
 

Een echt ‘winterwonderland’ aan de Belgische kust

Kies je voor een gezonde wandeling langs de kustlijn? Of ga je liever een gezellige indooractiviteit? Beide zijn mogelijk! Je kan er zelfs voor kiezen om gezellig in de suite te blijven met een heerlijk kopje warme chocolade melk. Inspiratie? Dat vind je in onze Inspiratiegids.

 
 

Winter in the woods

Naast West-Vlaanderen is ook Limburg één van onze favoriete provincies. In de winter ziet Limburg er fantastisch uit, plezier gegarandeerd dus! Een wit sneeuwtapijt kunnen we je niet garanderen, maar door de tips uit onze Inspiratiegids te volgen beleef je zeker en vast een onvergetelijke tijd.