Holidaysuites.nl

Zandsculpturenfestival Middelkerke 2023

Prinsessen, draken, toverspreuken en elfjes...

Beleef deze zomer een sprookjesachtige ervaring op het Zandsculpturenfestival en laat jouw fantasie de vrije loop. Deze zomer vind je alle bekende sprookjes gemaakt in zand terug op het strand van Middelkerke. Een fabelachtige belevenis die je niet mag missen!

Boek nu jouw verblijf met een korting van 10%. Gebruik de code ZSFHS10 bij de afronding van jouw betaling op onze website. 

 

Sprookjesachtig overnachten in de buurt...

Van 1 juli tot en met 10 september 2023 kan je terecht op het strand van Middelkerke om al jouw favoriete sprookjes te komen bewonderen, en dit in een wel zeer speciaal en zanderig jasje. Je beleeft er een hele dag vol plezier, door de pracht en praal van de zandsculpturen, maar ook door andere interactieve activiteiten. 

Wil je komen overnachten in de buurt? Als trotse partner van de Zandsculpturen 2023 voorzien wij jou ook graag van een fijne overnachting in onze residentie te Westende. Op slechts 9 minuten rijden van het sprookjesspektakel verblijf je met het hele gezin in een volledig uitgeruste suite. Daarnaast kan je ook in onze residentie in Nieuwpoort terecht. Die vind je op slechts 14 minuten rijden met de wagen. Beide residenties zijn zeer vlot bereikbaar met de tram. 

Kom jij ook langs deze zomer? 

Zandsculpturen Middelkerke 2023