1. Kamafront in Nieuwpoort

Kamafront
 

Starten doen we met een klepper. Wie kent Kamagurka nu niet? Van 15 oktober 2021 tot 1 mei 2022 kan je naar Kamafront en ontdek je alles over Kamagurka. In mei werd hij 65 jaar en dat viert hij maar al te graag, samen met jullie.

Locatie > Bezoekerscdentrum Westfront Nieuwpoort

Meer info

 

2. Oktoberfoor in Oostende

oktoberfoor Oostende
 

Welkom in Oostende voor een sfeervolle oktoberfoor. Voor groot en klein! De attracties kan je vinden op 4 verschillende pleinen. De kermis gaat door van 8 oktober tot 7 november.

Locatie > het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het St. Petrus- en Paulusplein.

Meer info

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste promoties!


3. Halloween in Blankenberge

Halloween Blankenberge
 

Niet snel bang? En hou je van griezelen? Zalig! Dit is een niet te missen event. Tijdens de herfstvakantie wordt Blankenberge ondergedompeld in Halloweensfeer vol spoken, hekserij en vampiers... De Halloweenparade, een spectaculaire verlichte griezelstoet, trekt op 31 oktober van 18u30 tot 20u door de straten.

Locatie > Centrumstraten van Blankenberge

Meer info

 

4. Beaufort

beaufort
 

Kunst aan de Belgische kust? Check! Nog tot 7 november neemt de kust je mee in de wereld van straffe kunstenaars. Een gezellige wandeling tussen de vele kunstwerken... Dat is genieten.

Locatie > Over de hele kustlijn

Meer info

 

5. Champagneweekend in Middelkerke

champagneweekend middelkerke - Holiday Suites
 

Niet in de herfstvakantie, maar het weekend erna (van 11 tot en met 14 november). Zet je schrap voor een weekendje vol champagne. De champagnehuizen uit Epernay en omgeving zakken af naar Middelkerke. Dit jaar is het een extra lange editie van maar liefst 4 dagen. Klaar om de beste champagnes te proeven?

Locatie > Centrum De Branding in Middelkerke

Meer info

 

6. Herfst in het Zwin

Herfst in het Zwin
 

Tijdens de herfstvakantie naar het Zwin... Dan is je dag pas goed gevuld! Elke dag tussen 10u30 en 16u30 valt er op verschillende plaatsen op het huttenparcours heel wat op te steken over de natuur. In de kijkhut bijvoorbeeld vertelt een Zwingids je alles over de vogels op de broedeilanden, terwijl je in de labohut alle zoetwaterdiertjes kan bewonderen. Educatief én plezant!

Locatie > Het Zwin in Knokke-Heist

Meer info

 

7. Vurige vijvers à Genk

vurige vijvers Genk - Holiday Suites
 

Van zaterdag 30 oktober tot en met woensdag 3 november kan je in het Molenvijverpark in Genk terecht voor een prachtig spektakel... De Vurige Vijvers! Een wandeling van één uur. Meer is niet nodig om je de leuke licht- en vuurinstallaties te laten bewonderen. Onder andere in het programma; een vuurtunnel en mythische wezens van hologrammen. Tot rust komen doe je in het Vuurdorp waar je een drankje en hapje kan nuttigen.

Locatie > Molenvijverpark in Genk

Meer info

 

Meer inspiratie lees je hier...