Welkom bij Holiday Suites Zeebrugge
Vakantie in Zeebrugge
Welkom bij Holiday Suites Zeebrugge
Vakantie in Zeebrugge
Welkom bij Holiday Suites Zeebrugge
Vakantie in Zeebrugge
  1. Gelegen aan de Belgische kust
  2. Vakantieappartementen waar honden zijn toegestaan
  3. Authentieke vissersstad met een breed strand
 

Vakantie appartementen Zeebrugge

Genieten aan zee

Een authentieke vissersstad met een breed strand en genoeg mogelijkheden voor het maken van uitstapjes? Dat is Zeebrugge! Samen met Knokke en Brugge vormt het de ‘gouden driehoek’; een zone die verantwoordelijk is voor zo’n 70% van alle overnachtingen in de kustregio. Het ‘Brugge aan Zee’ is een geweldige uitvalsbasis voor het bezoeken van steden zoals het mondaine Knokke, het nuchtere Blankenberge, en het romantische Brugge. Één van Zeebrugge’s strafste troeven is zonder twijfel haar internationale haven; de tweede grootste van België! Ga zeker eens per boot op trip!

 

Foto's van Holiday Suites Zeebrugge

 

Ontdek onze vakantieverblijven(3)

 
 

Activiteiten en bezienswaardigheden

Ga op verkenning in de natuurgebieden, het themapark Seafront, wavekarting en Coney Island; het bruisende ‘nieuwe hart van Zeebrugge’ tussen de twee havensluizen; hier vind je een brede waaier aan handelszaken, viswinkels met verse vis en horecagelegenheden. Pik een vissoepje, garnaalkroket of visschotel mee en vergeet vooral ’t Werftje niet te bezoeken; een authentiek visserscafé met nationale faam! Daarnaast beschikt Zeebrugge over het ruimste strand van de Belgische kust; hier moet je dus niet worstelen om een plekje voor je strandlaken te bemachtigen! Van op het strand kan je indrukwekkende schepen en vissersbootjes zien varen. Geniet van de vele gratis services die de stad organiseert.

Een haven van ruimte en vis

Heb je ook zo’n zin in Zeebrugge gekregen? Dan hebben we goed nieuws: sinds 28 december 2016 kunnen we je ontvangen in de Holiday Suites residentie op Coney Island, vlak bij de haven, restaurants en het strand! Huur één van onze behaaglijk ingerichte vakantieappartementen voor 2 tot 6 personen, die elk beschikken over Wi-Fi, een keuken en een luxe 5-sterren slaapcomfort. Onze gasten kunnen trouwens ook gratis gebruik maken van het zwembad in het naastgelegen Ibis Hotel! Holiday Suites zorgt voor een gezellige vakantie in een uniek kader; perfect voor gezinnen met kinderen! Kom op verkenning in Zeebrugge!

Vakantie met hond aan zee

In onze vakantie appartementen zijn huisdieren toegestaan. Sterker nog, honden zijn toegelaten op het strand van Zeebrugge. Een strandwandeling met de hond zal er dus niet aan ontbreken!

Je vakantie zo comfortabel mogelijk maken? Klik hier en ontdek een overzicht van onze extra services.

 
 
 
25 beoordelingen
8,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,4.

 
  1. Check-in vanaf 15u
  2. Check-out tot 11u i.p.v 10u
  3. Gratis babykit op aanvraag
  4. Huisdieren welkom
  5. Openluchtzwembad
 
 
 
Kustlaan 99, 8380 Zeebrugge, België
 
Routebeschrijving
 

Voorzieningen van Zeebrugge

  Airconditioning

  Koelkast

  Wifi

 

  Huisdieren welkom

  Lift

  Zwembad

 

  Keuken

  Televisie