Holidaysuites.de

Activiteiten en bezienswaardigheden in De Haan

Wat te doen in De Haan

Bij Holiday Suites laten we je vrij om zelf je trip te organiseren. Dat betekent ook dat we je graag de omgeving en haar aanbod laten ontdekken. Maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Hieronder inspireren we je graag met onze favoriete acitiviteiten en culinaire hotspots in De Haan.

Top 3 restaurants op de zeedijk van De Haan

1. Paname

De ideale plek om tot rust te komen na een drukke dag aan het strand. Met haar typische belle époque stijl brengt dit restaurant de Franse sfeer naar de Belgische kust

2. Fratelli's

Dit Italiaanse familierestaurant brengt je zo van de Belgische kust naar het zonnige eiland Sicilië.

3. Jeannine

Ontdek Jeannine, de Haan's unieke culinaire ervaring in de Leopoldlaan, vlakbij het strand. Geniet van de huisgemaakte, vaak lokale en biologische ontbijtjes, brunches, lunches en de heerlijkste taartjes. 

Top 3 activiteiten in en rond De Haan

1. Villawijk ‘ de Concessie’

'De Concessie' in De Haan is een historische villawijk die uitblinkt in Anglo-Normandische bouwstijl, gesticht in 1889. Deze unieke buurt, die begon in de duinen van Klemskerke en Vlissegem, is nu een beschermd dorpsgezicht dankzij inzet van lokale comités.

2. Duinbossen in De Haan

De Duinbossen in De Haan bestrijken een uitgestrekt gebied van 157 hectare, perfect voor wandelen, fietsen, mountainbiken, en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Kinderen kunnen zich vermaken in drie grote speelzones en twee zomerspeelzones, waar ze hutten kunnen bouwen en touwenparcoursen aanleggen.

3. In de voetsporen van Juliet

Ontdek de charmante filmlocaties van de VRT-serie 'Juliet' in De Haan tijdens een boeiende wandeltocht. Volg in de voetsporen van politie-inspecteur Juliet en beleef het verhaal opnieuw.

Top 3 activiteiten met kinderen

1. Plezier in het Wielingenbad

Het Wielingenbad biedt waterpret voor jong en oud in een gezellige omgeving. Met twee peuterbaden is er genoeg ruimte voor de kleintjes om veilig te spetteren en te spelen. Perfect voor de lange zomerdagen: tijdens de zomervakantie is het zwembad zelfs geopend tot 20:00 uur.

2. La Potinière: Het hart van de gemeente

Het domein ‘La Potinière’, de groene long van 2,2 hectare in het hart van de gemeente, is een paradijs voor jong en oud. Dit kindvriendelijke stadspark zit boordevol mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten

3. Cinema Rio

Cinema Rio is een gezellige buurtbioscoop met een nostalgische sfeer, gelegen op een unieke locatie aan de kust. Hier kun je genieten van de nieuwste films in een authentieke cinemazaal.

 

 

Overzicht van alle activiteiten in De Haan


 

Inspiratie op andere locaties?

Kies hieronder een bestemming en ontdek wat de omgeving allemaal te bieden heeft.