Holidaysuites.nl
Terrasje

De 10 mooiste terrasjes aan de Belgische kust

De 10 mooiste terrasjes aan de Belgische kust

Als de zon erdoor komt, hollen we allemaal maar al te graag naar leuke terrasjes. Terrassen aan zee zijn de max en vooral dan deze met uitzicht op het water. Met een drankje in de hand en je voeten in het zand genieten van het zeebriesje, geeft je meteen een vakantiegevoel. Dat verdien je en daarom geven wij jou de 10 beste terrassen aan de zee die je echt voor geen geld van de wereld wil missen.

#1: Decadent bij Blue Buddha Beachclub – Duinbergen

Blue Buddha Beachclub in Duinbergen got it all: cocktails, dj’s en stralende zon. Deze beachclub is het ideale oord om er even tussenuit te zijn. In een comfortabel ligbed kan je urenlang genieten van de zonnestralen. Bovendien zijn er tapas te verkrijgen voor wie een hongertje heeft.

Meer informatie


#2: Feest bij Q-Beach House – Oostende

Bij Q-Beach House is er heel wat te beleven. Zo kan je langsgaan bij de dj’s, de studio bezoeken of gewoon genieten van een cocktail in de bar. Er komen zelfs bekende artiesten langs met livemuziek. Ook is er een Escape Room, waar je je wel even voor moet inschrijven. Vervelen zal je je niet bij Q-Beach House!

Meer informatie


#3: Prachtig uitzicht bij De Vierboete – Nieuwpoort

Bij restaurant De Vierboete word je met open armen ontvangen door Sofie en Jürgen. Hier heb je vanaf het terras een prachtig zicht op het onuitgegeven panorama van de grootste jachthaven van West-Europa. Het terras bevindt zich op de eerste verdieping, waardoor je alles goed kan overschouwen. In een decor van dobberende jachten heerst er een ongedwongen gezelligheid.

Meer informatie


#4: De Côte d’Azur bij huis met Monroe Beach – Knokke en Oostende

Monroe Beach is ideaal voor iedereen bij wie het al eens wat meer mag zijn. In een warme, zuiderse sfeer die een beetje wegheeft van de Côte d’Azur, kan je genieten van een lekkere cocktail, tapas of gewoon een glaasje Champagne. Een inrichting met rustgevende kleuren als beige en wit brengen ook meteen rust in je hoofd. De vakantiesfeer overwelmt je meteen!

Meer informatie


#5: Uitwaaien bij Oosterstaketsel – Blankenberge

Bij het Oosterstaketsel kan je terecht voor de ervaring van een diner op zee. In de winter kan je dit doen rond de open haard en in de zomer in het zalige zonnetje. Ben je geboeid door het schouwspel van de Noordzee? Dan kan je hier terecht voor een mooie zonsondergang, tal van voorbij varende vissersbootjes of zelfs storm op zee. Lekker eten en drinken is ook aanwezig!

Meer informatie


#6: Zonneterras met prachtig uitzicht bij Fort Napoleon – Oostende

Ben je op zoek naar een echte belevenis? Dan moet je naar het Fort Napoleon in Oostende trekken. Op het zonneterras heb je een uitzicht op de vuurtoren, de haven en de duinen. Met dit in het achterhoofd, is Fort Napoleon het ideale terras om te lunchen of te dineren.

Meer informatie


#7: Stijlvol genieten bij Impérial – De Panne

Aan het eind van de dijk in De Panne kan je in een stijlvol decor genieten van al het lekkers dat er in de zee te vinden is. Dankzij de autovrije zone, kan je in alle rust op het loungeterras vertoeven op het strand. Instant vakantiegevoel: check!

Meer informatie


#8: Heerlijke garnaalkroketten bij Volkscafé ’t Werftje – Zeebrugge

Bij Volkscafé ’t Werfje is het terras groter dan het café zelf. Bij dit café kan je terecht voor hemelse garnaalkroketten uit het vuistje. Vorig jaar haalden ze de Gouden Goesting en daarmee werden ze het beste restaurant van West-Vlaanderen. De immer lachende eigenares maakt de ervaring van ’t Werftje alleen maar beter.

Meer informatie


#9: Siësta bij Siësta Beach – Knokke

Een vaste waarde in Knokke kunnen we Siësta Beach na 25 jaar wel al noemen. Dankzij deze bar krijgt het strand telkens een nieuwe look waardoor je zorgeloos kan genieten op één van de relaxbedjes. Aan trendy drankjes en aangename lounge muziek is er bij Siësta Beach geen gebrek. Ook voor een zwoel strandfeestje kan je bij Siësta Beach terecht.

Meer informatie


#10: De boot op met De Normandie – Koksijde

Op het bootvormige restaurant De Normandie is er een piepklein terras waar je neerkijkt op de Koksijdse duinen. De Normandie is een boothotel dat nu als monument wordt beschermd. De moeite waard is het dus zeker. Je kan er genieten van Belgische gerechten en lekkere drankjes.

Meer informatie

 
Drankjes Blue Buddha Beachclub
 
Monroe Beach Knokke
 
Oosterstaketsel
 
't Werftje Zeebrugge
 
Siësta Beach Knokke
 

Lees ook onze andere artikels: