Holidaysuites.nl
Plopsaqua

De leukste indoor activiteiten!

Uitstappen aan de Belgische kust bij slecht weer

Helaas kent een vakantie in België geen mooi-weer-garantie. Gelukkig zijn er genoeg leuke dagjes weg te bedenken die ook met slecht weer garant staan voor een leuke tijd. Hieronder een aantal activiteiten opgesomd per bestemming .

De Panne

 

Plopsaqua

In Plopsaqua heb je waterpret ook al is het slecht weer aan de kust. Trotseer de golven samen met de studio 100 figuren! In het waterpark vind je fantastische glijbanen, een prachtig golfslagbad en nog veel meer. Het perfecte alternatief bij wat minder weer!

Meer info
 
Plopsaqua de Panne
 

Bowl-in De Panne

Bowl-inn De Panne is de perfecte familieactiviteit, je kan er de bowling combineren met een lekkere steengrill. Zeg nu zelf, bowling is toch een spel dat nooit verveelt? Bowl-Inn De Panne is op maandag en donderdag gesloten, dinsdag open vanaf 14u, woensdag zaterdag en zondag open vanaf 14u30 en op vrijdag open vanaf 17u.

Meer info
 
Bowlingbal op bowlingbaan
 

Mayaland

Maya de Bij heeft al enkele jaren haar eigen plek in Plopsaland De Panne. De wondere wereld van Maya en de andere bijtjes vind je in het dorpslein van Plopsa De Panne, onder de boomstam vind je Mayaland! Het indoorpark Mayaland kan je bezoeken volgens de openingsuren. Als Plopsaland De Panne open is dan is het een onderdeel van het park en valt het enkel te bezoeken met een dagticket voor Plopsaland.

Meer info
 
Maya de bij
 

Westende

Kegel X-treme

Bij Kegel X-treme kan je meer doen dan bowlen! Je kan er karten, Een hoogteparcour doen,… Elk familielid vindt er wel zijn ding.

Meer info
 
Kegel X-treme
 

Villa Aqua

Met z’n tweeën aan de kust en het weer valt wat tegen? Trek dan naar Villa Aqua! Je kan er even wegdromen en je komt er gegarandeerd ontspannen naar buiten.

Meer info
 
Binnenzwembad Villa Aqua
 

Blankenberge

 
Groene slang
 

Sea Life

Het Sea Life Centre in Blankenberge kent iedereen. Met meer dan 2500 dieren vind je in de ongeveer 50 aquaria van Sea Life een fantastische variëteit uit alle hoeken van de oceaan. Als je naar buiten stapt heb je heel wat moois gezien van de onderwaterwereld.

Meer info
 
Haai Sea Life
 

Indoor Goolfy

Indoor minigolf met Blacklights, hoe cool is dat niet? Je kiest zelf tussen piraten of de Jungle als thema, als je eens de bal misslaat valt het hier gelukkig veel minder op!

Meer info
 
Indoor minigolf
 

Limburg

Plopsa Indoor Hasselt

In Plopsa Indoor Hasselt kan het hele gezin genieten van de studio 100 figuren, je kan er heel wat fan je favoriete figuren ontmoeten en met meer dan 25 attracties zal je hier wel geboeid zijn.

Meer info
 
Plop en meisje
 

Maasmechelen Village

Shoppen. Shoppen. En nog eens shoppen. Hier vind je zeker en vast jouw ‘goesting’. Mooie prijzen en fantastische koopjes.

Meer info
 
Meisje kijkt in winkeltas Maasmechelen Village
 

Lees ook onze andere artikels: