Holidaysuites.be
Gezin op het strand in Blankenberge

Nood aan Vitamine Zee?

Nood aan Vitamine Zee?

Ah het zeetje… the place to be in België voor een instant vakantiegevoel! Zon, zee, strand… Soit, je weet wel hoe het verder gaat. Vitamine Zee, dat is puur genieten van mooie uitzichten, lekker eten, leuke activiteiten en gezonde zeelucht natuurlijk! Wij hebben voor jullie de ultieme ‘Vitamine Zee’ bucketlist samengesteld…

Watersport

Kajakken, SUP’en, surfen… You name it, we got it! Aan de Belgische kust zijn er tal van leuke beachclubs te vinden waar waterratten hun hartje kunnen ophalen. Wil je op eigen houtje kajakken, kano varen of SUP’en? 


Fietsen

Met de wind in de rug de kust verkennen, zalig toch? Aan de Belgische kust kan je tal van mooie fietsroutes ontdekken. Westende is bijvoorbeeld een echt fietsparadijs. 


Leuke kinderactiviteiten

Aan de kust heb je de keuze tussen verschillende kindvriendelijke activiteiten zoals SEA LIFE, Seastar en Seafront. Maar de trekpleister van de kust is natuurlijk Plopsaland, het fantastisch leuke pretpark van Studio 100. Eerder zin om een dagje te plonzen? Dan kan je bij Plopsaqua terecht, de ideale activiteit voor echte waterratten!


Kustevenementen

Er valt altijd van alles te beleven aan de Belgische Kust: vuurwerk, Plage Préférée, Parkies, sportwedstrijden en nog zoveel meer. Kortom, activiteiten genoeg voor jong en oud! Wist je trouwens dat Holiday Suites op zoek gaat naar de leukste evenementen voor jou? Als je op onze website jouw favoriete bestemming kiest, vind je een lijstje met niet te missen evenementen!


Lekker eten & gezellig tafelen

Tomate-crevettes, mosselen met frietjes, ijsjes, wafels, … De Belgische kust is het walhalla voor foodies! Van gezellige brasserietjes en authentieke ijssalons tot sterrenrestaurants, voor ieder wat wils! Laat ons zeker ook niet de gezellige beachbars vergeten, want zeg nu zelf, wat is er gezelliger dan te chillen op het strand met een lekkere cocktail en hapjes? Lees zeker onze blog over de leukste beachbars ter inspiratie!

Wil je ook genieten van een goeie dosis Vitamine Zee? Boek dan nu jouw verblijf bij Holiday Suites:

 
 
Watersport
 
Seafront
 
Plopsaqua
 

Lees ook onze andere artikels: