Holidaysuites.nl

De 7 leukste beach bars langs de Belgische kust

De 7 leukste beach bars langs de Belgische kust

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken! Bij onderstaande beach bars waan je je op een tropische bestemming, waar je even al je zorgen opzij kunt zetten. Laat je verleiden door de overheerlijke cocktails die ze er serveren. Deze adresjes mag je zeker niet missen tijdens jouw verblijf bij Holiday Suites!


#1: Blue Buddha Beach Club – Duinbergen

ZEEEENN! Er is geen betere plaats om tot rust te komen. Naast de traditionele ligbedden zijn er ook grote, ronde luxekussens waar je op kan ploffen. Hier serveren ze niet enkel heerlijke cocktails en njammie tappas, maar daarnaast hebben ze ook belegde broodjes en dagverse salades, ideaal om je honger te stillen. Ze zijn gekend voor hun lichtblauwe accenten in het interieur met palm-en olijfbomen. Klinkt zalig toch? Voor de kinderen is er ook een grote speeltuin voorzien waar ze kunnen ravotten. Zin in een Thaïse massage? Dat kan! Vraag info over de formules aan de bar.

Locatie: Zeegrasstraat 1, 8301 Knokke-Heist


#2: Karma Beach - Blankenberge

Blankenberge wordt een steeds hippere kuststad en daar is Karma beach het levende bewijs van. Met zijn zomerse muziek, uitgebreid gamma aan cocktails, ligbedjes,… Zorgt deze bar voor een ware tropische vibe. Daarnaast is deze bar zeer toegankelijk voor kinderen, er is zelfst een kidscorner voorzien op het strand! 

Locatie: Zeedijk 77, 8370 Blankenberge

Karma Beach
Karma Beach

Copyright: Karma Beach

#3: Restaurant Chagall – Nieuwpoort

Mag het iets klassevoller zijn? Dan is de luxueuze lounge strandbar van restaurant Chagall zeker iets voor jou! Op het strand kan je genieten van een uitgebreide drankkaart met de lekkerste gin & tonics, een vleugje muziek en als het weer goed zit een zonovergoten middag of avond.

Locatie: Zeedijk 119, 8620 Nieuwpoort


#4: Surfclub de Kwinte – Westende

De Kwinte is een erkende zeil- en surfschool. Je kunt er terecht voor alle water en beach sporten. Ze organiseren bv. start2surf lessen, ideaal voor beginnende surfers! Geniet na het sporten of een stevige strandwandeling van een verfrissende cocktail met een lekkere snack. Vergeet ’s avonds zeker niet de zonsondergang te spotten.

Locatie: Koning Ridderdijk 100, 8434 Westende


#5: Muchacha - Middelkerke

Zin om languit te zonnen, maar ook om cocktails te drinken? Say no more. Muchacha is een strandbar waar je heerlijk achteruit zakt in de comfortabele zetels en intussen rosé na rosé bestelt. 

Locatie: Zeedijk 190, 8430 Middelkerke

muchacha
muchacha
muchacha

Copright Muchacha

#6: Banana Moon Beach – Zeebrugge

Als je een sangria liefhebber bent, moet je op Banana Moon Beach zijn. Naast hun specialiteit, kun je er zeker ook andere dingen krijgen, zoals gin en tonic en versgemaakte mojito's. Een instant vakantiegevoel krijg je er zomaar bij.

Locatie: Zeedijk 15-25, Zeebrugge


#7: Salito Beach - Blankenberge

Weet je niet zeker of een strandbar iets voor jou is? Zodra je de Salito Beach bar ziet, zal je overtuigd zijn! Met zijn houten meubilair, stroparasols, groene kussens en onweerstaanbare cocktails zal deze strandbar je in een mum van tijd voor zich winnen! Zon of geen zon, een goede sfeer is gegarandeerd!

Locatie: Zeedijk 170-174, 8370 Blankenberge

 

Ontdek onze andere posts: